пʼятниця, 18 липня 2014 16:45

Спецтема: Катастрофа Боїнга-777 в Донбасі

Американська розвідка підтвердила, що "Боїнг" над Донбасом збили терористи

Автор: Reuters
 

За даними американська розвідки, з установки, з якої збили "боїнг" скоріше за все стріляли про-російські терористи, повідомляє, американський телеканал CNN.

Український прем'єр-міністр Арсеній Яценюк теж звинуватив терористів у загибелі пасажирів на борту боїнга і закликав світову спільноту допомогти покарати винуватих.

"Ми просимо всі країни підтримати український уряд навести справедливість і покарати всіх нелюдів, які вчинили цей міжнародний злочин", - говорить прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, вчора над Донбасом було збито пасажирський боїнг малайзійських авіаліній, на борту якого заходилось 298 пасажирів. Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що малайзійський пасажирський літак був збитий терористами ДНР із зенітно-ракетної установки "Бук-5М". СБУ також оприлюднила переговори терористів щодо переправлення ЗРК "Бук".

Зараз ви читаєте новину «Американська розвідка підтвердила, що "Боїнг" над Донбасом збили терористи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути