середа, 30 січня 2013 09:44

Американець застрелив водія шкільного автобуса і взяв у заручники дитину

Американець застрелив водія шкільного автобуса і взяв у заручники дитину
Фото: moscow.olx.ru

Невідомий чоловік застрелив водія шкільного автобуса і потім взяв у заручники 6-річну дівчинку в Мідланді, округ Дейл штату Алабама.

При цьому, за даними, в заручниках опинився хлопчик. Злочинець утримує дитину протягом декількох годин, сховавшись у підземному бункері. Поліція веде з ним переговори по рації. До ранку 30 січня дитину звільнити не вдалося.

На місце стягнуті представники оперативних служб, в тому числі сапери, хоча повідомлень про вибухівку в розпорядженні нападника не надходило. Жителі найближчих будинків евакуйовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США 11-річний хлопчик приніс до школи пістолет для самозахисту

Зловмисник увійшов у шкільний автобус ввечері 29 січня, коли діти поверталися із занять. Чоловік наказав школярам вийти, але схопив одного, а потім чотири рази вистрілив у водія. Той помер на місці від отриманих поранень. Діти добігли до найближчої церкви, де сховалися. Повідомляється, що всі вони в порядку, але перебувають у стані шоку.

Пізніше школярі розповіли, що злочинець намагався схопити двох дітей, але зумів утримати тільки одного.

Місцевий житель на ім'я Майк Кріл (Mike Creel) заявив, що упізнав у нападника свого сусіда. За словами Кріла, той сховався разом з дитиною в саморобному бомбосховищі. Кріл розповів, що сусід жив на цьому місці близько двох років, і бомбосховище було однією з перших будівель на його ділянці.

Зараз ви читаєте новину «Американець застрелив водія шкільного автобуса і взяв у заручники дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути