Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2007 20:47

Абдулов і Ярмольник жорстоко побили фотографа (ФОТО)

 

"Сука! Бл...ь! Якщо хоч одна фотографія де-небудь з"явиться, я тебе уб"ю!" - закричав, звертаючись до фотографа Марата Сайченка, Олександр Абдулов. Він саме виходив із ресторану ЦДЛ, де святкував свій день народження.

На очах у публіки, запрошеної на святкування, Абдулов кричав і лаявся.

"Чуєш, мамою своєю клянуся, уб"ю! - не вгамовувався Абдулов. - Ти більше жодного знімка у своєму житті не зробиш. Я тебе запам"ятав! Я тебе все-одно знайду! Ти жити не будеш..."

В цей час на допомогу Абдулову вийшов актор Леонід Ярмольник, який схопив за руку Сайченка, і спробував вирвати в нього камеру. "Сука, віддай фотоапарат! - кричав Леонід Ярмольник, - Мене знімати не можна!"

Можливості висловитися фотографу він не дав і знову почав сипати погрозами. Після чого Ярмольник схопив Марата за футболку і вдарив його в обличчя.

"Льоня, Льоня, почекай, - відштовхнув приятеля Абдулов. - Я йому зараз усе поясню". І, недовго думаючи, сам ударив фотографа.

Гості Абдулова спостерігали за тим, що відбувалося, не знаючи, як реагувати на огидне дійство. Хтось із запрошених спробував вгамувати артистів, які розійшлися, і посадити їх у машину. Тим часом Марат попрямував до редакційного автомобіля.

Після всього того, що відбулося, Марат Сайченко провів півдня у лікарні з підозрою на струс мозку.

Редакція газети Твой День просить вважати дану публікацію офіційним зверненням у прокуратуру міста Москви, пише Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Абдулов і Ярмольник жорстоко побили фотографа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути