Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2012 15:39

25-річний "терорист" замінував харківський нічний клуб

25-річний "терорист" замінував харківський нічний клуб
Внаслідок повідомлення з приміщення евакуювали 80 людей. Фото: arh.aif.ru

У Харкові міліція затримала 25-річного жителя міста за підозрою в неправдивому повідомленні про мінування нічного клубу.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, затриманий визнав свою провину.

"Він розповів слідчим про те, що посварився з одним із відвідувачів розважального клубу, після чого вирішив зіпсувати всім свято: подзвонив в службу "101" і повідомив про закладену вибухівку", - йдеться в повідомленні міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловікові за свідомий вчинок проламали череп у миколаївській міліції

Внаслідок повідомлення з приміщення евакуювали 80 людей, а правоохоронці оглядали двоповерхову будівлю загальною площею більше 500 кв м протягом 3,5 годин.

За даним фактом Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив справу за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Зараз затриманому вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, а до районного суду направлено клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «25-річний "терорист" замінував харківський нічний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути