Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2012 16:17

Чоловікові за свідомий вчинок проламали череп у миколаївській міліції

20 листопада у Ленінському районному суді міста Миколаєва відбудеться суд над 38-річний Борисом Борисовим. Його звинувачують у жарті про замінування Миколаївського вокзалу. 2 вересня він дзвонив у міліцію з заявою, що Миколаївський вокзал може бути заміновано.

"Проходячи повз ринок "Колос", що біля вокзалу, почув розмову двох кавказців. Один з них сказав: "Якщо не буде по-моєму зараз тут все злетить у повітря". Я звернув на них увагу, бо ті голосно сперечалися. Вони стояли біля маршрутки. У компанії їх було чоловік 5-6. Я й набрав 102 зі свого мобільного. Тільки я не знав процедури, що потрібно було залишатися до прибуття і показувати на пальцях тих чоловіків. Я покрутився на вокзалі і пішов у кафе. Подумав: "не дай бог ще рване". Міліціонери приїхали на вокзал хвилин через 45. Ті чоловіки вже посперечатися і розійшлися в різні сторони", - розповів Борис Борисов.

Після обшуку вокзалу правоохоронці затримали Бориса Борисова. За словами потерпілого, у Ленінському райвідділі міліції Миколаєва його побили. Причина - чоловік повідомив їм неперевірену інформацію.

"На мені зганяли злість через те, що їм довелося працювати у неділю. Сказали, що я у неділю їх підняв. Один міліціонер витягнув міліцейський жезл, а в іншій руці тримав презерватив. Після такого пристрасного допиту я вже підписав будь-які папери. Справа у тому, що я був не тверезий. Випив три келихи пива. І це проти мене зіграло злий жарт, міліція до цього причепилася. Ще у мене забрали зарплатну картку і 753 гривні", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент став серійним телефонним терористом після сварки з матір'ю

Після допиту і трьох діб у ізоляторі райвідділу Борисов потрапив у лікарню. Зараз чоловік лікує перелом основи черепа, ушиб головного мозку, погано чує. У медичній виписці було написано "побитий працівниками Ленінського РОВД".

У Миколаївському обласному відділі МВС про цей випадок нічого не знають. Натомість у Ленінському райвідділ на журналістський запит відповіли, що чоловіка дійсно затримували.

"2 вересня до чергової частини надійшов дзвінок від невідомого чоловіка. Він повідомив, що у Ленінському районі міста Миколаєва на території міжміського автовокзалу під одним із автобусів закладено гранату. За фактом хибного виклику було порушено кримінальну справу. Правоохоронцями у затриманого ніяких особистих речей або іншого майна заарештовано чи вилучено не було", - повідомили у міліції.

Чоловікові загрожує в'язниця.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові за свідомий вчинок проламали череп у миколаївській міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути