понеділок, 12 листопада 2012 13:25

Мешканець Дніпропетровська замінував торговий центр, бо посварився із жінкою

Мешканець Дніпропетровська замінував торговий центр, бо посварився із жінкою

На телефонну лiнiю "102" до чергової частини Дніпропетровського міського управління міліції зателефонував невiдомий чоловiк, який повідомив про замінування торгівельного центру по вул. Панiкахи. Про це повідомили у прес-службі МВС Дніпропетровської області, пише УНН.

Пiд час обстеження будiвлi з торгiвельного центру негайно було евакуйовано 600 осіб (405 вiдвiдувачiв та 195 працiвникiв торгiвельного комплексу). Згiдно акту вибухово-технiчної служби вибухових та інших небезпечних пристроїв виявлено не було.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, 35-річний мiсцевий житель.

Зловмисник пояснив, що скоїв вказаний злочин з хулiганських спонукань перебуваючи у станi алкогольного сп'яніння, пiсля сварки iз своєю жiнкою.

За цим фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі, зловмиснику обрано запобiжний захiд у вигляді пiдписки про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Дніпропетровська замінував торговий центр, бо посварився із жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути