неділя, 28 жовтня 2012 11:22

У Кременчуці замінували штаб кандидата у депутати
5

Фото: Фото: telegraf.in.ua

У Кременчуці Полтавської області о 8.30 невідомий чоловік подзвонив у міліцію і повідомив про замінування магазину "Фокстрот", директором якого є Юрій Шаповалов - самовисуванець до Верховної Ради по 146 виборчому округу. У приміщенні з тильного сторони знаходиться штаб кандидата.

"Ми відразу вислали туди оперативну групу. Зараз говорити про загрозу вибуху немає сенсу. Поки, що інформація про бомбу не підтвердилася. Хоча спеціальні служби продовжують перевіряти приміщення магазину", - сказала Анна Власенко з Кременчуцької міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку на виборчій дільниці при відкритті сейфа згоріло понад 30 бюлетенів

Біля магазину два підрозділи МНС, оперативні служби міліції. Проїзд до "Фокстроту" перегороджений. Співробітників магазину не пускають усередину.

"Коли повністю зрозуміємо, що загрози немає — будемо дізнаватися, хто телефонував. Можливо мали місце і дитячі пустощі. Точніше поки важко сказати. Та міліція у будь-якому випадку не пов'язує дане замінування з діяльністю кандидата у депутати Юрія Шаповалова", - розповіла Анна Власенко.

Юрій Шаповалов від коментарів утримався. Пообіцяв прокоментувати ситуацію пізніше.

Представники Комітету виборців України в Полтавській області, побували на місці інциденту. Кажуть, працівників штабу кандидата евакуювали та перевезли в інше місце.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці замінували штаб кандидата у депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути