Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 18:10

23-річна вбивця тітки й дядька отримала довічне

23-річна вбивця тітки й дядька отримала довічне
23-річну Сніжану Круглякову із Чернігова засудили до довічного позбавлення волі за вбивство дядька й тітки у квітні торік. Фото - m.gorod.cn.ua

23-річну Сніжану Круглякову із Чернігова засудили до довічного позбавлення волі. Таке рішення виніс Деснянський районний суд міста 21 жовтня. Вирок жінка отримала за подвійне вбивство - дядька й тітки 52-річного Бориса та 63-річної Тамари Столбових. Вони опікувалися нею з 15 років.

Вина жінки була повністю доведена в ході досудового розслідування, повідомили кореспондентові Gazeta.ua у прес-службі обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Побачене нагадувало фільм жахів": подробиці жорстокого вбивства у Чернігові

"Обвинувачена в день убивства була вдома. Займалася прибиранням та вживала алкоголь. Увечері, коли додому повернулися її дядько з тіткою, у них виник конфлікт. Обвинувачена завдала численні ножові порання спочатку своєму дядькові, а потім тітці. Відповідно до висновків судово-медичних експертиз, потерпілій заподіяно не менше 38 ножових ударів, потерпілому – не менше 33. Обидва померли від крововтрати", - розповіли в прокуратурі.

Вирок ще не набув законної сили. Тож засуджена залишатиметься під вартою.

Убивство сталося 27 квітня торік в квартирі багатоповерхівки по вул. Мезенцева, 80. Сніжана Круглякова серед ночі стукала в двері сусідам, кричала, що тітка і дядько стікають кров'ю. Сама теж була вся порізана. Про батьків Сніжани нічого не відомо. Після школи вона вступила до Чернігівського педагогічного університету ім. Тараса Шевченка. Навчалась на магістратурі, відвідувала курси психології, підробляла в кав'ярні й у центрі "Розвиток обдарованості". Борис і Тамара ¬Столбові — військові пенсіонери. До Чернігова переїхали з півночі Росії 13 років тому.

Зараз ви читаєте новину «23-річна вбивця тітки й дядька отримала довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути