Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 11:25

19-річну жінку зґвалтували й пограбували під час зустрічі з працевлаштування

19-річну жінку зґвалтували й пограбували під час зустрічі з працевлаштування
У Києві поліцейські затримали уродженця Миколаївщини, якого підозрюють у зґвалтуванні та пограбуванні 19-річної жінки. Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві зґвалтували 19-річну жінку.

Чоловік під приводом допомоги з працевлаштування запросив її на зустріч, під час якої зґвалтував, забрав у неї гроші й мобільний телефон.

Злочинця розшукали впродовж кількох годин. Ним виявився раніше судимий за грабіж 32-річний уродженець Миколаївщини, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зґвалтував знайому й залишив стікати кров'ю

"Напередодні потерпіла познайомилася з чоловіком, який запропонував їй допомогу в пошуку роботи. Однак під час особистої зустрічі він застосував до киянки силу та зґвалтував. А після цього забрав із її сумки гроші й мобільний телефон, і втік. Ми встановили місцеперебування кривдника й виявили в нього речі заявниці. Речові докази вилучили, а злочинця затримали", - розповів т. в. о. начальника Солом'янського управління поліції Василь Зварич.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. За зґвалтування та грабіж підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

На Вінниччині п'яний чоловік напав на 21-річну жінку, затягнув у лісосмугу й намагався зґвалтувати. Це сталося на території Глуховецької територіальної громади Хмільницького району. Про злочин до поліції повідомив 43-річний батько потерпілої. І сам кинувся на допомогу доньці. Нападником виявися неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Житомирської області.

Зараз ви читаєте новину «19-річну жінку зґвалтували й пограбували під час зустрічі з працевлаштування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути