четвер, 19 квітня 2012 09:51

19-річна донька депутата збила на переході жінку і навіть не зупинилася

19-річна донька депутата збила на переході жінку і навіть не зупинилася
Христина Рожанська вирішує проблеми одним телефонним дзвінком. Фото: Однокласники

У Харкові сталася гучна ДТП за участю дитини депутата. Як запевняють очевидці, в п'ятницю, 13 квітня, на проспекті Леніна "Шкода" збила жінку прямо на пішохідному переході і втекла з місця події. Подія трапилася близько 17.00 біля станції метро "Наукова", а вже за кілька годин на форумах і в соцмережах харків'яни почали жваво обговорювати аварію, пише Сегодня.

"Ми стояли на вул. Культури, чекали, поки для нас загориться зелений сигнал світлофора. У цей час зліва, незважаючи на червоний сигнал, на перехрестя з вереском вилетіла "Шкода" білого кольору. Жінка йшла по переходу на зелений, іномарка збила її і помчала далі, навіть не пригальмувавши ", - розповіла свідок ДТП Марина.

На підтвердження слів про те, що лихач поїхав з місця аварії, один із завсідників форуму під ніком Opirus виклав відео з місця ДТП, зроблене за допомогою реєстратора. На ньому видно машину швидкої допомоги і скупчення людей, а ось "Шкоди" на відео немає.

31-річну жертву аварії, Ірину Козлову, з численними травмами доставили в лікарню швидкої допомоги. За кермом авто очевидці встигли запримітити ефектну блондинку.

Виявилося, що ця іномарка належить 19-річній Христині Рожанській - доньці депутата Харківської райради, члена правління товариства Червоного Хреста України Володимира Рожанського. Форумчани запевняють, що саме ця дівчина була за кермом, в якості аргументу приводять листування з подругою Христини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровському мажору-винуватцю смертельної ДТП не вірить прокуратура

"Так, я знаю, що вона збила людину, ми разом були з нею в машині. Даішники нічого не вимагали за закриття справи. Є проблеми, які ми вирішуємо одним телефонним дзвінком", - розговорилася в соцмережі подруга Рожанської Айла Джанієва.

У ДАІ також не приховують того, що сталося, але наполягають: водійка не тікала, а лише припаркувалася на перетині проспектів Леніна і Правди.

"Інспектори ДАІ біля станції "Наукова" не знайшли машин з пошкодженнями, характерними для ДТП. А ось під час обстеження прилеглої території, на сусідньому перехресті знайшли білу "Шкоду", водій якої, 19-річна дівчина, зізналася в тому, що вона збила пішохода і чекає, поки приїде ДАІ", - говорить прес-секретар міськДАІ Олег Никоненко.

Дізнатися про ДТП від безпосередньої учасниці аварії не вдалося: на повідомлення в соцмережах вона не відповідала. Її батько Володимир Рожанський також відмовився говорити, як тільки почув тему розмови, поклав трубку. Тим часом близькі Ірини Козлової побоюються, що дочка впливового депутата уникне відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «19-річна донька депутата збила на переході жінку і навіть не зупинилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути