четвер, 12 квітня 2012 12:35

Дніпропетровський суд "відмазав" мажора на "Мерседесі", через якого загинула лікар

Проти водія "Мерседеса" 18-річного Євгена Роскіна, який скоїв ДТП в результаті якого загинула жінка, порушили кримінальну справу за статтею 286 ч.2 (Порушення правил дорожнього руху). Справу розглядав Жовтневий районний суд Дніпропетровська, який звільнив його від кримінальної відповідальності за амністією. Амністію застосували через раптово поставлений діагноз - ювенальний ревматоїдний артрит. Прямо в залі суду Роскіна звільнили з-під варти і відпустили, пише ЗОВ.

"Довідки можна принести які завгодно, - ледь стримує сльози мама загиблої Наталія Дворський. - Я наполягала на проведенні незалежної експертизи, яка б проводилась не в Дніпропетровську, але мені відмовили ".

За 16 засідань ні він, ні його родина не попросили вибачення у рідних загиблої. Позов сім'ї та інших потерпілих про відшкодування моральної шкоди суд теж відхилив. Сім'я загиблої Ірини Осятнік подала апеляцію до Дніпропетровського апеляційного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові відбувся суд у справі мажора, який убив двох людей

Дніпропетровський апеляційний суд визнав ці вимоги обґрунтованими, їх підтримав і державний обвинувач, підкресливши, що судове слідство проведено не в повному обсязі. Тому вирок Жовтневого районного суду скасували, і справу відправили на повторний розгляд у той же Жовтневий суд.

Днями стало відомо, що адвокати Роскіна подали на матір загиблої в суд і вимагають моральної компенсації в розмірі 1 млн. гривень. Причиною послужило те, що вона в публікаціях ЗМІ називала його діагноз, який став причиною амністії. Жінка в абсолютній розгубленості. Що далі робити вона не розуміє. Працюючи фельдшером на "Швидкій допомозі", вона ледве справляється з витратами на один суд, а тут ще другий.

Нагадаємо, у Дніпропетровську в червні 2011 приблизно в 21:40 по вулиці О. Гончара рухався автомобіль "Швидкої допомоги" На перехресті з вул. Паторжинського, повністю проігнорувавши дорожні знаки, в машину "Швидкої допомоги" в'їхав "Мерседес". В результаті зіткнення, лікар "Швидкої" вилетіла з машини, машина перекинулася. Жінка померла в реанімації лікарні ім. Мечникова в 3:00 ночі не приходячи в свідомість. У неї залишилася неповнолітня дочка.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровський суд "відмазав" мажора на "Мерседесі", через якого загинула лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути