понеділок, 15 липня 2019 08:13

19-річну студентку добу ґвалтували в лісі

19-річну студентку добу ґвалтували в лісі
На Харківщині 19-річну студентку майже добу ґвалтував у лісі 54-річний чоловік. Напав на неї, коли зайшла до лісу зробити селфі. Фото - hk.npu.gov.ua

На Харківщині 19-річну студентку майже добу ґвалтував 54-річний чоловік.

Вона прямувала на залізничну станцію. Дорогою зайшла до лісу аби зробити селфі. Там на неї напали. Чоловік зв'язав дівчині руки та зав'язав очі, відвів до свого лігва і там кілька разів зґвалтував.

Аби не пручалася, ґвалтівник розмахував величезним саморобним ножем та різав своїй жертві долоні, передають fakty.com.ua.

А потім із зав'язаними очима довів до вокзалу і посадив на потяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожі в Миколаєві відбили 20-річну дівчину в ґвалтівника

"Після доби привів на станцію, посадив на поїзд і наказав їхати до Харкова. Вона доїхала до Харкова, пересіла на інший потяг до Первомайського. Вдома вона відразу розповіла про те, що трапилося мамі", – повідомив керівник Первомайського відділу поліції Володимир Кагадій.

На слід злочинця вийшли швидко, бо він уже двічі сидів за зґвалтування неповнолітніх. Проте сам збоченець зґвалтування злочином не вважає. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

На Львівщині 14-річну дівчину ґвалтував її знайомий, 37-річний чоловік. Її розшукували протягом доби більше сотні поліцейських. Знайшли на другу добу. З дівчиною, ще дитиною, весь час знаходився її знайомий. Із її слів, саме ця людина вступала з нею в статеві стосунки.

Зараз ви читаєте новину «19-річну студентку добу ґвалтували в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути