середа, 13 березня 2013 16:51

15-річні підлітки з Вінниччини виявилися зухвалими крадіями, які "чистили" гаражі, машини та склади

15-річні підлітки з Вінниччини виявилися зухвалими крадіями, які "чистили" гаражі, машини та склади
Фото: УМВС

У Вінниці чотирьох 15-річних крадіїв затримали на гарячому працівники "Беркута" Володимир Гадецький та Віталій Погорілий. Підлітків, що розбирали дах гаража в мікрорайоні Тяжилів і весь час озирались, 7 березня помітила о 19.30 місцева мешканка. Зателефонувала у міліцію.

За словами молодшого лейтенанта міліції Володимира Гадецького, вони з напарником прибули на місце події через кілька хвилин.

"Біля гаража побачили два скутери, три ломи, електроінструменти. Видно, вже встигли винести. На дверях висів замок, а всередині було чути якійсь підозрілі звуки. Ми викликали підкріплення. Один з підлітків якраз вилазив на дах, побачив нас і втік. Троє залишилось. Ми зіскочили всередину, сказали хлопцям, що вони затримані. А вони почали виправдовуватись. Мовляв, ходили по даху і провалились всередину. Нічого не бачили, нічого не знаємо. Вели себе зухвало. Веселились, поки їх не відвезли у відділок. Там пояснили, що за крадіжку можуть посадити", - розповів він.

Виявилось також, що школярі не вперше скоювали крадіжку.

"Скутери хлопці вкрали з території лампового заводу 23 лютого. Потім з вантажівки витягнули магнітолу. Ще розібрали цегляну стіну тиру біля 12-ї чи 13-ї школи, поцупили звідти дві пневматичні гвинтівки. А вони 2 тисячі коштують", - сказав Володимир Гадецький.

Четвертого крадія теж затримали. Зараз всі підлітки знаходяться на підписці про невиїзд. Їм загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «15-річні підлітки з Вінниччини виявилися зухвалими крадіями, які "чистили" гаражі, машини та склади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути