Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2013 09:08

Сімейні пристрасті по-донецьки. Коханка побила законну дружину і обікрала її квартиру

Сімейні пристрасті по-донецьки. Коханка побила законну дружину і обікрала її квартиру
Фото: shturmnovosti.com

Несподівана зустріч законної дружини і коханки чоловіка закінчилися госпіталізацією однієї з жінок та арештом іншої. Обох замкнув у квартирі в Донецьку власник помешкання, а сам завбачливо втік із місця з'ясування стосунків, пише ТСН.

Олена досі не хоче показувати обличчя – воно у синцях та набряках після побиття та перенесеної операції. Коханка, яку вона застала у ліжку з чоловіком, била її по голові кришталевою вазою.

"Я прийшла до тями, повзком сюди в кімнату з коридору. Тут усі речі були вивалені, вона щось шукала. Побачила, що я повзу, знову мене вдарила і я вже загубилася. Потім очуняла, вона мене прив'язала до батареї. А потім почала рвати простирадла, аби з балкону вилізти", - розповіла зраджена дружина.

Попри поранення, Олена змогла звільнитися і зачинити "гостю" на балконі. Та, щоправда, уже встигла назбирати по квартирі цінних речей. З ними ж на простирадлах почала спускатися з 4-го поверху.

Це побачила двірничка, яка саме прибирала подвір'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині жінка через несмачну їжу відкусила сусідці палець

"Нормальна людина з 4 поверху не буде спускатися по простирадлах. Значить, щось накоїла. Я подзвонила в міліцію", - розповіла свідок.

За кілька хвилин правоохоронці були на місці. Утікачку наздогнали аж на тролейбусній зупинці.

"У райвідділку в неї були вилучені вкрадені нею речі, а саме два мобільних телефони і наручний годинник. Ця дівчина раніше вже була неодноразово засуджена", - повідомив слідчий Київського райвідділку міліції Донецька Віталій Павлов.

За розбійний напад затримана може сісти на 7 років.

Постраждала дружина ще кілька місяців лікуватиметься – у неї 9 швів на голові та струс мозку. Каже, чоловік перед нею не припиняє вибачатися.

"Він пояснює, що він був п'яний, просто так вийшло", - твердить Олена.

Чоловік власноруч робить їй уколи та водить у лікарню. Жінка вирішила не проганяти його з квартири, але поки і не пробачила.

Зараз ви читаєте новину «Сімейні пристрасті по-донецьки. Коханка побила законну дружину і обікрала її квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути