Ексклюзиви
понеділок, 31 грудня 2018 01:25

Що робити, щоб у Новому році водилися гроші – новорічні прикмети

  Не можна зустрічати Новий рік з порожніми кишенями, обов'язково покладіть туди монетку.
Не можна зустрічати Новий рік з порожніми кишенями, обов'язково покладіть туди монетку.

Кожна людина сподівається на те, що прийдешній рік буде більш вдалим і щасливішим, ніж рік, що минає. Для того щоб це було дійсно так, потрібно правильно зустріти Новий рік.

Для цього варто заздалегідь дізнатися про новорічні прикмети і ритуали, які працюють, і допоможуть вам залучити гроші, щастя та удачу в Новому 2019 році, пише oz-lady.ru.

1. Перед Новим роком не можна давати гроші в борг, позичати гроші і віддавати борги, інакше, в майбутньому році грошей не буде. Закінчіть усі фінансові справи до 31 грудня.

2. Головна грошова новорічна прикмета свідчить про те, що не можна зустрічати Новий рік з порожніми кишенями. Тому, якщо у вас буде наряд з кишенями, то обов'язково покладіть туди монетку. Якщо ж у вашого наряду для зустрічі Нового року немає кишень, то можна покласти гроші в туфель. Цей ритуал допоможе вам залучити грошову енергетику в новорічну ніч, тоді весь рік для вас буде вдалим у фінансовому плані.

 

3. Під скатертину 31 грудня покладіть 4 жовті монетки - на кожен кут стола. Наріжте весь хліб для новорічного столу до настання темряви. Вважається, що починати новий буханець після того, як стемніло, до злиднів. За східними традиціями холодильник асоціюється з бочкою рису - символом багатства і процвітання. Покладіть на нижню полицю червоний мішечок з трьома дрібними монетами догори решкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає українців у 2019 році – прогнози екстрасенсів

4. Першого січня найкраще зібрати гостей у себе, а не йти з дому і дарувати всім подарунки. Вважається, що таким чином ви виносите з дому достаток. Також першого числа не варто виносити сміття і викидати непотрібні речі. А ось отримувати подарунки в цей день - до грошей. Ще одна грошова прикмета - не мити посуд 1 січня до полудня, а вранці коли прокинетеся - вмиватися не милом, а монетами, щоб гроші в новому році самі липли до ваших рук. Новорічний стіл не можна залишати порожнім, коли будете прибирати зі столу, відразу поставте на нього вазу з фруктами або щось інше. Також не можна викидати залишки страв зі святкового столу.

5. Щоб залучити багатство, Новий рік потрібно зустрічати у всьому новому і красивому, особливо це стосується нижньої білизни, яка ближче до тіла, і колготок.

 

6. Також в новорічну ніч поруч з вами повинні бути гроші. Це купюра чи монетка в кишені, або зашита в поділ сукні, навіть у білизні. Такий ритуал привертає найсильнішу грошову магію на весь рік. Старовинна прикмета - поставити на стіл не менше 7 страв, а під сидіння свого стільця - 7 монет. Допоможе вирішити фінансові питання і одна монетка під вашою тарілкою.

7. При першому ударі курантів, коли всі починають загадувати бажання, затисніть в лівій руці монетку. Коли бій годинника закінчиться, киньте її в келих шампанського, випийте його до дна, а монетку весь рік носіть в гаманці, не витрачаючи, як грошовий талісман, або зробіть з неї брелок для ключів.

8. Купіть талісман наступного року - фігурку свині. Поставте талісман в секторі багатства - на південному сході квартири. А якщо хочете, щоб вся сім'я користувалася чудовими властивостями вашої грошової фігурки, помістіть її так, щоб вона дивилася в центр приміщення, де найчастіше збираються всі родичі.

Рік Свині 2019 вступає в свої права 5 лютого.

Фінанси в рік Жовтого Земляного Свині

Рік Жовтої Земляної Свині буде в цілому прихильним. Свиня - це символ оптимізму і доброти, щирості і працьовитості, тому 2019 рік обіцяє досить спокійний період. Також рік буде різним на емоції, але, в основному, вони будуть позитивними. Це відбудеться завдяки тому, що Свиня замкне цикл з 12 тварин, увібравши в себе емоції кожного з них.

Що стосується грошових успіхів, то символ року подарує фінансові блага всім, хто буде багато працювати і залишатися оптимістично налаштованим. Найбільша удача чекає всіх народжених в рік Свині. Кращі результати отримають ті, хто працює на землі, займається фермерською діяльністю і сільським господарством. Дуже вдалими в 2019 році будуть переговори з партнерами і підписання контрактів.

Любовні стосунки в рік Жовтого Земляного Свині

Рік Жовтого Земляного Свині - це ідеальний час для укладання шлюбу і сімейних стосунків. Символ року допоможе знайти одиноким людям другу половинку, а одруженим і тим, хто в стосунках, подарує гармонію, щастя і взаєморозуміння.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, щоб у Новому році водилися гроші – новорічні прикмети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути