понеділок, 10 грудня 2012 11:26

Корейський співак Psy і п'ятиметрова ялинка - Білий дім готовий до Різдва
18

"Радість для всіх" - таку тему в цьому році обрала перша леді
Фото: Фото: офіційний сайт Білого дому
Мішель Обама запросила в Білий дім сім'ї військових

Чари традиційно приходить в кожен будинок під Різдво. Білий дім - не виняток. Барак і Мішель Обама разом зі своїми доньками ось уже п'ятий рік поспіль зустрічають свята в резиденції президента, яка майже на два місяці перетворюється на справжній казковий палац.

У ньому крім головної п'ятиметрової ялинки, що знаходиться в Овальному кабінеті, в парадних залах є 54 дерева, прикрашених унікальними святковими прикрасами.

У цьому році головним лейтмотивом різдвяного оздоблення Білого дому стали зображення собаки подружжя Обама на кличку Бо.

"Радість для всіх" - таку тему в цьому році обрала перша леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пентагон спостерігатиме за рухом Санти планетою

"Під час святкового сезону дуже багато приводів для радості: ми допомагаємо іншим, поділяємо наші благословення один з одним і, звичайно, запрошуємо друзів і близьких в наші будинки протягом декількох тижнів", - зазначила вона.

У свій будинок Мішель запросила нещодавно сім'ї військовослужбовців, де показала їм святкове оздоблення Білого дому і пригостила їх різноманітними смачними солодощами. Особливе захоплення викликав 136-кілограмовий пряниково-шоколадний Білий дім - традиційний шедевр президентського кухаря Білла Йоссеса.

Барак і Мішель Обама не тільки в своєму будинку готуються до Різдва - вчора вони відвідали музей National Building Museum, де стали глядачами благодійного концерту за участю Діани Росс, корейського співака Psy та інших артистів. Всі кошти, зібрані під час концерту, будуть направлені в Національний дитячий медичний центр.

Зараз ви читаєте новину «Корейський співак Psy і п'ятиметрова ялинка - Білий дім готовий до Різдва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути