четвер, 04 травня 2017 23:45

Студент-іноземець помер, зламавши ногу на футболі

Студент-іноземець помер, зламавши ногу на футболі
 20-річний Адріан Андіса Маніятела із Зімбабве був студентом І курсу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Помер, зламавши ногу під час гри у футбол. Фото - cdu.edu.ua

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 20-річний Адріан Андіса Маніятела помер від жирової емболії та закритого перелому кісток лівої гомілки. Такі висновки повідомили експерти 4 травня. Травму та важкий удар студент отримав під час гри у футбол.

Адріан Андіса Маніятела приїхав до Черкас із Зімбабве. Навчався на І курсі університету за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", повідомляє прес-служба університету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син закрив обличчя руками, зігнувся і впав мертвий", - 14-річний хокеїст помер після матчу

2 травня був у Корсунь-Шевченківському районі. Його запросив однокурсник. Адріан грав у футбол на місцевому стадіоні "Колос". Під час гри отримав травму лівої ноги. Оскільки була підозра на перелом кісток гомілки,його відвезли до центральної районної лікарні. Наступного дня його не стало.

Про раптову смерть студента керівництво університету поінформувало його батьків, Посольство Зімбабве, Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України, правоохоронні органи.

Нині в університеті проводиться службове розслідування обставин та причин, що призвели до смерті іноземного студента.

У США помер хокеїст 18-річний Нік Бонд. Був капітаном хокейної команди "Уіссахікон" старшої школи Спрінгфілда, штат Пенсільванія, США. Знепритомнів під час матчу. Помер у лікарні наступного дня від давньої черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «Студент-іноземець помер, зламавши ногу на футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути