пʼятниця, 10 лютого 2017 10:45

18-річний хокеїст помер після матчу

18-річний хокеїст помер після матчу
Нік Бонд/philly.com

У США помер хокеїст 18-річний Нік Бонд. Був капітаном хокейної команди "Уіссахікон" старшої школи Спрінгфілда, штат Пенсільванія, США. Знепритомнів під час матчу. Помер у лікарні наступного дня від давньої черепно-мозкової травми.

Про це повідомляє Рhilly.com.

"Під час гри у Бонда заболіла голова. Гравець попросив у тренера, який є його батьком, дозволу піти з майданчика. Після чого знепритомнів. Спортсмена відвезли в лікарню. Там хірурги провели операцію з метою зняти внутрішньочерепний тиск у хокеїста. На наступний день Бонд помер", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер колишній капітан "Сокола"

Медична експертиза встановила, що причиною смерті американця стали ускладнення після черепно-мозкової травми, отриманої в результаті удару тупим предметом. За словами батьків хокеїста, син їм про це не розповідав.

Колишній воротар "Динамо", "Шахтаря" і збірної СРСР 57-річний Віктор Чанов пішов із життя. За свідченням рідних, причиною смерті стала травма голови. Її отримав під час нещасного випадку вдома. Три тижні був у комі.

Зараз ви читаєте новину «18-річний хокеїст помер після матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути