вівторок, 14 лютого 2017 15:00

"Син закрив обличчя руками, зігнувся і впав мертвий", - 14-річний хокеїст помер після матчу

"Син закрив обличчя руками, зігнувся і впав мертвий", - 14-річний хокеїст помер після матчу
sector.depo.ua

У російському місті Подольськ помер 14-річний Ілля Солнишкін, хокеїст дитячо-юнацької команди "Витязь". Офіційна причина смерті - ускладнення після гострої распіраторно-вірусної інфекції. Рідні хлопця впевнені — його побили у роздягальні після матчу.

Про це повідомляє tvzvezda.ru.

"Син закрив обличчя руками, зігнувся і впав мертвий. Я почала кликати на допомогу. Тренер та лікар намагалися врятувати Іллю, потім приїхала "швидка" та вже було пізно. Хлопці розповідають, що після матчу в роздягальні була бійка, інші хлопці кілька разів ударили мого сина в обличчя та в живіт", - пригадує Наталія Солнишкіна, мати загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер Віктор Чанов

Товариші по команді кажуть, конфлікт міг статися через те, тренер відправив двох хлопців, які грали в команді майже два роки, в третю п'ятірку, а загиблого - в першу. За однією з версій очевидців, загиблий впав і вдарився головою об лавку, за іншою - йому стало погано після удару кулаком в живіт. До цього він проходив всі медогляди. Останній був за тиждень до трагічного випадку.

Ілля Солнишкін займався хокеєм із 5 років. Щоб міг грати у "Витязі" родина переїхала із Санк-Петербургу.

У США помер хокеїст 18-річний Нік Бонд. Був капітаном хокейної команди "Уіссахікон" старшої школи Спрінгфілда, штат Пенсільванія, США. Знепритомнів під час матчу. Помер у лікарні наступного дня від давньої черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «"Син закрив обличчя руками, зігнувся і впав мертвий", - 14-річний хокеїст помер після матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути