четвер, 03 січня 2008 17:47

Сергій Редов святкуватиме Різдво в ресторані

Киянка Аліна Крутько, 23 роки, справлятиме Святвечір у подруги в Броварах Київської області.

— Їй подарую сковорідку, її чоловікові — станок для гоління, — жартує Аліна. — А якщо серйозно, то краще вже потратитися на подарунки, аніж самій готувати святкову вечерю.

Головна страва — запечена курка. Тушка в супермаркетах коштує 20 грн. Ще 5 грн піде на свічки. Ці витрати бере на себе подружка. Аліна купить торт, цукерки та червоного вина. Усього — на 70 грн.

— Ще десятку розміняла по гривні — для колядників, — каже Крутько. — Увечері пускатимемо феєрверки. Вони по 100–150 гривень. Отак відсвяткуємо.

Жителька Рівного Надія Нестерчук, 27 років, запрошує гостей у дачний будиночок неподалік села Глинськ Здолбунівського району.

— Там живуть батьки, — каже Надія. — Святкувати Різдво там найкраще. Ковбаси, холодець, голубці готуємо зі своїх запасів. Буде наша домашня самогонка на травах.

Жінка витратить близько 50 грн на салати.

— На колядників відкладу десь до 30 гривень, — пояснює Нестерчук. — Підемо із чоловіком до кумів. Подарунків не готую, але вина та коробку цукерок візьму — всього на 30 гривень. Думаю, в півтори сотні гривень вкладуся.

Олена Табакова, 35 років, із міста Новоград-Волинський Житомирської обл. святкуватиме Різдво вдома.

— Буде святковий стіл нашвидкуруч — салат "Олів"є", червоне вино, курка, холодець і торт із чаєм, — каже жінка. — На харчі піде до 50 гривень. Ще півсотні дам синові за колядування.

Житель Чернівців Сергій Редов, 20 років, Новий рік справляв із друзями. На Святвечір піде зі своєю дівчиною до ресторану.

— Обрали ресторан "Кайзер". Це в центрі міста, — розповідає Сергій. — Замовимо шампанського, м"ясних стейків та екзотичних фруктів. Ще хочу купити гарний букет квітів для дівчини.

Сергій розраховує вкластися в 300–400 грн. Так витратиться менше, ніж на домашні приготування, запевняє він.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Редов святкуватиме Різдво в ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути