вівторок, 21 квітня 2009 17:21

Пенсіонерам "Укргазбанк" платить винагороду за кожну покупку

  Євген Молчанський, керівник прес-служби ”Укргазбанку”
Євген Молчанський, керівник прес-служби ”Укргазбанку”

"Укргазбанк" пропонує пенсіонерам отримувати виплати за вигідною програмою "Економ".

— Сьогодні в нас обслуговується понад 20 тисяч пенсіонерів, — пояснює Євген Молчанський, 34 роки, керівник прес-служби банку. — Кошти надходять на пластикову картку.

Зарахування пенсії відбувається автоматично, без затримок. Обслуговування та зняття готівки безкоштовне. Пенсію можна одержати у банкоматі без черг, вихідних та обідніх перерв. Або ж у відділенні банку. На залишок коштів на рахунку банк щомісяця нараховує доволі привабливі відсотки — 18 річних. По суті це певний аналог депозитного вкладу з можливістю поповнювати та знімати готівку у будь-який час.

— Якщо пенсіонер платить карткою в магазинах чи аптеках, він автоматично отримує бонус — винагороду за покупку. Це 1 відсоток від витраченої суми. Тобто гривню з кожних 100 гривень. Банк автоматично зарахує цей бонус назад на картку, — продовжує Молчанський. — Власники пенсійних карток мають перевагу при відкритті депозитного рахунку в "Укргазбанку". Вони отримують додаткові 0,5 відсотка річних до основної відсоткової ставки депозиту.

Пенсії можна отримати у 4,6 тисячі банкоматів

Оформити пенсійну картку можна в будь-якому відділенні "Укргазбанку". Там треба написати заяву про переведення пенсійного рахунку. В банк подають також паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне посвідчення.

Готівку видають 620 банкоматів установи. Вони є у кожному місті країни. Крім того, пенсію можна отримати у 4,6 тисячі банкоматів банків — партнерів "Укргазбанку". Серед них — "Укрсоцбанк", "Правекс-банк" та інші. Гроші вони видають без жодних комісій.

— Ніяких проблем щодо зняття готівки в "Укргазбанку" немає, — запевняє Молчанський.

З 2001 року по сьогодні "Укргазбанк" є уповноваженим банком Пенсійного фонду та Міністерства праці та соцполітики України щодо виплат пенсій і грошової допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерам "Укргазбанк" платить винагороду за кожну покупку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути