Ексклюзиви
середа, 22 листопада 2006 16:19

Козловський застрахувався на мільйон

Автор: фото надане прес-службою каналу ”1+1”
  Віталій Козловський та його партнерка по програмі ”Танці з зірками” Ксенія Горб чекають результатів глядацького голосування після ”єгипетської композиції”. Того дня, 18 листопада, Віталій  і Ксенія вибули з танцювального марафону
Віталій Козловський та його партнерка по програмі ”Танці з зірками” Ксенія Горб чекають результатів глядацького голосування після ”єгипетської композиції”. Того дня, 18 листопада, Віталій і Ксенія вибули з танцювального марафону

На минулих вихідних з шоу-проекту "Танці з зірками" вибув Віталій Козловський, 21 рік. Після "єгипетської композиції" йому подзвонили зі страхової компанії. Повідомили, що він застрахований на 1 млн грн.

— Ми нічого не знали. Для нас це був сюрприз, — розповідає менеджер співака 24-річна Яна Прядко. — Віталію телефоном сказали: "Навіть якщо тебе викинуть, не програєш — ти застрахований на мільйон гривень!" Коли Віталій отримає гроші — невідомо.

Козловського застрахувала "Українська охоронно-страхова компанія" (АТ "УОСК"). Яна Прядко каже, що її послугами співак користувався, коли виїжджав за кордон.

— Договір укладався з продюсером Віталія. Усе інше — фінансова таємниця, яку ми не можемо розкривати, — розповіла заступник голови правління з адміністративних питань та реклами Ірина Стах. — Щоправда, ми не розуміємо, чому він приховує, що знав про страховку. До нашої компанії зверталося багато знаменитих людей. Олександр Пономарьов страхував свій голос, а Ігор Завадський — руки. Страхували ми й Богдана Ступку.

Щоб укласти угоду, Віталій мав ще обговорити зі спеціалістами компанії вид страхування, програму і платіж. Обов"язково мав надати свій паспорт та ідентифікаційний код, додає Ірина Стах.

— Козловський на камеру повідомив про страхування, а потім показали менеджера тієї страхової компанії. Це звичайний піар-хід компанії, — вважає менеджер рекламного відділу страхової компанії "Еталон". Жінка не захотіла назвати своє ім"я. — Наскільки мені відомо, не існує страховки співаків на програш. Останньою страхувала свої ноги Могилевська. (Кажуть, співачка оцінила їх у $500 тис. І вже внесла $50 тис. — "ГПУ"). То ця страховка — від нещасного випадку. Думаю, між Козловським та компанією укладено договір про страхування життя. Він сказав: "Я застрахований", — та це ще не значить, що він отримає свої гроші. Якби він помер під час програми, то суму виплатили б на сто відсотків. А так — може, три відсотки й матиме.

Зараз ви читаєте новину «Козловський застрахувався на мільйон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути