Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 18:12

Косметичні процедури дешевше робити удома в майстра

Перед відпусткою киянка Наталя Шевченко, 26 років, відвідує косметолога.

— Раз на місяць роблю чистку шкіри обличчя, масаж і маски. Шкіра стала гладенькою, зникли зморшки та прищики, — розповідає Наталя. — Подруга порадила хорошого косметолога. Їжджу до неї додому. Вона бере недорого.

Процедури Наталі обходяться в 240 грн на місяць. У салоні — 350–400 грн.

Видалити небажане волосся під пахвами, на руках, литках і в паховій зоні пропонують багато салонів. Воскова депіляція волосся на ногах до коліна обійдеться в 80–110 грн, на всій нозі — 150–190 грн. Киянка Тетяна, 24 роки, робить воскову депіляцію на дому. Приймає клієнтів у своїй квартирі на житломасиві Вигурівщина-Троєщина. Працює півтора року. Бере вдвічі дешевше за салони.

— Після моєї депіляції волосся не росте місяць. У мене дешевше, бо мені не треба платити оренду салону. А по якості вони нічим не відрізняються, — переконує Тетяна.

Вищипати і пофарбувати брови Тетяна може за 10 грн. У салоні такі процедури коштують від 30 грн.

Дешевше робить антицелюлітний масаж киянка Тетяна Фадєєва, 23 роки. Приймає теж удома, біля метро Дорогожичі.

— Я ще й підбираю правильне харчування та фізичні вправи. Так ефект з"являється вдвічі швидше, — пояснює Тетяна. — Бо в салоні треба пройти до 15 процедур. Кожна коштує до 150 грн.

Після масажу Тетяна робить обгортання зі спеціальним антицелюлітним кремом, які входять у вартість процедури. Вони тривають 2 год. і коштують 70 грн.

Аби скинути зайві кілограми, можна записатися до спортзали. Піврічний абонемент у великий та розрекламований спортклуб обійдеться в середньому в 3 тис. грн. Тренування тричі на тиждень у маленькому залі коштуватимуть приблизно 300 грн на місяць, двічі на тиждень — на 50–70 грн менше.

— Дешевше придбати диск із вправами і займатися вдома біля комп"ютера, коли зручно. А ефект не гірший, — радить киянка Аліна, 28 років.

Каже, що два місяці відвідувала фітнес-клуб на Оболоні. За абонемент платила 280 грн. Заняття відвідувала тричі на тиждень.

— На роботі врізали зарплату. Ще й виплачують невчасно. Грошей на спортзал стало не вистачати. А кидати тренування не хотілося, — розповідає Аліна. — Поїхала на Петрівку, придбала диск із відеоуроками аеробіки моделі Сінді Кроуфорд за 40 гривень. Півторагодинний диск містить три різні тренування. Заняття не приїдаються.

Аби влітку шкіра відпочила від макіяжу, можна наростити штучні вії.

Купила купальник за 150 гривень Ну ше причоску зроблю. Оце й уся підготовка до відпустки

— Штучні вії створюють ефект нафарбованих, — розповідає Тамара Сафонова, 33 роки, топ-майстер столичного салону краси "Бравіссімо". — Вони не вимагають особливого догляду. Їх можна буде носити до року. Щоправда, раз у місяць-два треба робити корекцію.

Коштує така процедура 500–700 грн.

— Целюлітний масаж? Депіляція? — сміється 44-річна Антоніна Білоус, жителька Бердичева Житомирської області. — Ми з чоловіком і дітьми їздимо на море в Херсонську обасть. Знімаємо тісну кімнатку. Торік платили по 120 гривень на день. Вийдеш на пляж — а там покотом дородні баби з пузатими лисими мужиками. Ноги ніхто не бриє. Целюліт там в усіх. Дівки з фігурами там виглядають як білі ворони.

У квітні Антоніна їздила на речовий ринок в Хмельницький. Купила собі на море новий купальник за 150 грн.

— Ну ше причоску зроблю. Оце й уся підготовка до відпустки. На більше грошей нема.

Зараз ви читаєте новину «Косметичні процедури дешевше робити удома в майстра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути