Ексклюзиви
середа, 24 червня 2009 18:03

Євген Дейнеко за три роки купив квартиру в Києві та два авто

Киянин Євген Дейнеко, 35 років, влаштовує дводенні тренінги, де навчає заробляти гроші. Дає поради, як розвивати фінансове мислення. Заняття коштує 1,5 тис. грн з одного учасника. Щовихідних Дейнеко набирає до 10 осіб.

— Раніше я працював барменом у престижному клубі. Завдяки грошовим прикметам я налагодив успішний бізнес. Тепер навчаю їх інших людей. Почав із того, що купив паросток грошового дерева, товстянки. Бо почув, що воно сприяє добробуту. До стовбура прив"язав три китайські монети, зв"язані червоною ниткою. За кілька тижнів мені пішов фарт. Відтоді я й захопився грошовими прикметами, — розповідає Дейнеко.

Грошове деревце він радить поставити в південно-західній частині кімнати. Саме ця частина, за вченням фен- шуй, відповідає за статки в домі.

— Кілька років тому друзі подарували залізну жабу завбільшки з диню з монетою в пащі. Її я поставив поряд із деревом, але так, щоб не дивилася на ліжко, — веде далі Євген.

Він не позичає грошей після заходу сонця. Не дає їх у руки бідним людям. Треба брати гроші з рук заможних людей. Тоді від них переходить енергія успіху та грошей. На молодий місяць Дейнеко радить потерти кілька монет.

— Зазвичай, після такого мені за кілька днів повертають борг або роблять значну знижку в крамниці, — запевняє бізнесмен.

Щомісяця десяту частину свого заробітку витрачає на доброчинність.

— Наприклад, віддаю в дитячий будинок чи церкву. Знаю, що отримаю стократ більше. Такий закон обігу грошей у світі. Якщо ніколи не дарувати грошей, то їх і не буде. Родичам давати не варто. Бо ці гроші не повертаються, — запевняє Євген.

У Грецію мене повезли безкоштовно

Кілька місяців тому Євген поставив у передпокої своєї квартири на столичному Подолі, неподалік пл. Контрактової, півметрову вазу.

— Коли приходять друзі, питають, що це таке. Я кажу, що кожен, хто заходить, має кинути до цієї вази кілька копійок. Друзі кидають. Назбиралася майже повна ваза. Думаю, там уже більше тисячі гривень.

У квартирі Євген порозкладав на видноті гроші. Це нібито має притягувати нові кошти.

— Головне — вірити. Інакше не розбагатієте. У що вірите, те й справджується. Якщо вірите, що  розсипана сіль призводить до сварки — так і буде. А в мене кожна прикмета — до грошей. Раптом розіб"ю чашку, чекаю, що хтось грошей дасть. Так і стається, — переконує Дейнеко.

Євген запевняє: прикмети допомогли за три роки збільшити статки вдесятеро.

— Наприклад, зараз я заробляю 2 тисячі доларів на місяць. За рік зароблятиму по 10 тисяч.  Щоб так і сталося, усюди по квартирі я розвісив папірці, на яких написав бажані прибутки.

У такий спосіб ставлю собі мету і йду до неї. Зазвичай, побажання справджується не менш як на 70 процентів від бажаної суми, — каже Дейнеко. — Але я не сиджу склавши руки. Обставити себе грошовими деревами та жабами недостатньо. Треба працювати. А ці прикмети лише допомагають свідомості придумувати нові шляхи заробітку. Є такий влучний вислів, що в Бога немає інших рук, крім твоїх.

Торік Євген п"ять разів їздив на відпочинок за кордон.

— Я вірю в халяву. У Грецію друзі мене повезли безкоштовно. Хтось відмовився, а путівка пропадала. Путівка до Таїланду дісталася з величезною знижкою. Я її придбав за 800 доларів, хоча тільки дорога стільки коштує, — каже Євген.

Квартиру на Подолі та два авто Євген придбав упродовж трьох останніх років.

Заробляти більше можна і на тренінгах. Приміром, киянин Володимир Заходов, 37 років, проводить заняття "Як заробити гроші під час кризи". За місяць має близько 40 тис. грн.

Що сприяє добробуту

— чайник треба ставити носиком усередину, щоб гроші не виходили у вікно;

— віник ставлять догори мітлою;

— під порогом треба тримати срібну монету;

— водопровідні крани не мають протікати;

— кришка бачка унітазу завжди має бути закритою;

— гроші треба потерти на молодий місяць;

— нігті слід зрізати у вівторок і п"ятницю;

— не можна тримати на столі порожню пляшку, ключі та шапку;

— не можна сидіти на столі;

— не можна дарувати порожній гаманець, лише з банкнотою.

Зараз ви читаєте новину «Євген Дейнеко за три роки купив квартиру в Києві та два авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути