неділя, 09 липня 2017 00:17

"Замість хабара показую середні пальці" - техасець відкрив ресторан в Україні

Автор: http://tvoemisto.tv
  Техасець Майкл Бетс відкрив барбекю-ресторан у Центрі Львова.
Техасець Майкл Бетс відкрив барбекю-ресторан у Центрі Львова.

Техасець Майкл Бетс відкрив барбекю-ресторан у Центрі Львова. Приїхав в Україну шість років тому. У США мав кілька ресторанів і бар.

"Коли приїхав сюди побачив жахливий сервіс і їжу. Тому залишився тут. Хотів показати, яким має бути ресторан. Зробити його для українців, щоб вони відчули "як по-американськи". Ви отримуєте напій за 3 хвилини, закуски – за 10, - розповідає Майкл Бетс в інтерв'ю Tvoemisto.tv., - Українці цікавляться мексиканською їжею і люблять шашлик. Тож я вирішив показати їм американський варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Привабило дешеве проживання і гарні жінки" - американський шпигун в Україні

Через продукти, які недоступні в Україні, змінив інгредієнти деяких страв.

"Я намагаюся зробити все, що можу з того, що є. Я імпортував дещо з Польщі. Коли впала гривня, намагався тримати ціни настільки низькими, наскільки можливо. Хочу, щоб українці могли собі це дозволити. Тут непогана якість продуктів, відмінна курка і свинина. А от яловичина в Америці та в Україні – небо і земля".

За словами Майкла, йому уже доводилося стикатися із корупцією. Але жодного разуне давав хабарів.

Автор: http://tvoemisto.tv
  Техасець Майкл Бетс відкрив барбекю-ресторан у Центрі Львова.
Техасець Майкл Бетс відкрив барбекю-ресторан у Центрі Львова.

"У цій справі потрібно знати закон. Технічно, якщо в ресторані знайдуть брудну попільничку, мене можуть оштрафувати. Але це не попільничка, а блюдечко. Проте все треба робити чесно. Як тільки-но тут з'являється хтось із чиновників, кажу своїм працівникам потримати моє пиво і дивитися. Замість хабара показую середні пальці. Якщо думають, що можуть з мене витягнути гроші, хай подумають ще раз. Після такого випадку, не бачив їх 4 роки. Як зупинити корупцію? Перестаньте платити за неї", – так власник ресторану відповідає й українцям, які

Майкл Бетс на роботу наймає людей, які ніколи не працювали в ресторанному бізнесі. Вчить "з нуля", сам починав у 13 років з миття посуду. Пройшов через кожну посаду. В його закладі зарплата погодинна, працюють по вісім годин на день. Працівникам не дозволяє ані спиратися, ані користуватися мобільним телефоном.

Зараз ви читаєте новину «"Замість хабара показую середні пальці" - техасець відкрив ресторан в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі