середа, 24 жовтня 2018 10:08

У Франції вбили українця

У Франції вбили українця
29-річний Василь Штанграт був убитий у Франції. Знаходився на заробітках в перше, усього 2 місяці Фото:pretraveller

У Франції вбили громадянина України 29-річного Василя Штанграта із села Стінка Бучацького району Тернопільської області.

Чоловік перебував у Франції вперше. Поїхав на заробітки та влаштувався на будівництво в Парижі. Разом із односельцем жив у містечку Бонда, неподалік від столиці Франції. Але встиг відпрацювати всього 2 місяці, повідомляє сайт Асоціації українців у Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтелектуальна міграція: куди "втікають мізки" з України

8 вересня Василь не повернувся з роботи. Його земляки у Франції організували пошуки, проте вони нічого не дали. А 2 жовтня в поліції повідомили, що Василя знайшли вбитим. Версії злочину правоохоронці не розкривають, посилаючись на таємницю слідства.

"12 листопада цього року йому мало б виповнитися 30 років, але, на жаль, він повернеться додому тільки для того, щоб рідні могли його провести в останню путь. Був неодруженим, тому батьки не хочуть піддавати тіло кремації, а хочуть упокоїти душу за нашими християнськими звичаями", — зазначається в повідомленні.

Зараз розпочали терміновий збір коштів для відправлення тіла в Україну.

У Ранчо-Кордові в стрілянині вбито поліцейського-українця Марка Стасюка.

Зараз ви читаєте новину «У Франції вбили українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі