середа, 24 травня 2017 00:17

Індієць прийняв християнство та став успішним українським бізнесом

Індієць прийняв християнство та став успішним українським бізнесом
Рао Самбасіва з Індії разом із дружиною-українкою вирощує овець, страусів, фазанів, декоративних голубів, карликових курей і папуг. Фото:ridneselo.

Рао Самбасіва з Індії прийняв християнство та переїхав жити до Луцька заради дружини-українки.

В Україні чоловік живе вже двадцять років. Прийняв християнство, щоб мати з дружиною одну віру. Православний священик охрестив його Вікентієм. Зараз подружжя разом ходить до церкви, передає ridneselo.

На Волині Рао Самбасіва має власний бізнес — розводить та продає страусів, фазанів, декоративних голубів, карликових курей і папуг.

"Тут, на Волині, у мені заговорили гени, – розповідає Рао Самбасіва. – Я з успішної індійської фермерської родини, агробізнесом займаються чимало моїх родичів. Розпочинав з того, що взяв в оренду напіврозвалений корівник на околиці села Римачі. Завіз туди австралійських, американських і африканських страусів, фазанів, декоративних голубів, карликових курей і папуг. Трохи згодом побудував просторіший загін у сусідньому селі й перевів своє птаство туди" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поль Манондіз записав першу пісню з дружиною-українкою

Страусів вирощує заради м'яса та жиру. Екзотичних птахів - для майбутнього приватного зоопарку. Його планує відкрити для місцевих дітей. Щоб розширити бізнес, чоловік побудував новий загін. Привіз туди овець голландської, англійської, французької та канадської порід.

Також чоловік зайнявся вирощуванням ягідних культур. Ввзяв п'ятнадцять гектарів земель в оренду. Там заклав плантацію лохини високорослої. Саджанці вирощує у власній лабораторії.

"Вирощування лохини – прибуткова справа, – каже чоловік. - Щоб закласти 15 гектарів ягідної плантації, витратив майже 300 тисяч доларів. З грошима допомогли закордонні інвестори. Повернути борги планую через три роки, коли лохина почне плодоносити. На одному гектарі росте 4 тисячі кущиків, на кожному буде як мінімум 3 кілограми плодів. Цьогорічна оптова ціна кілограма лохини – від 80 до 120 гривень".

Нідерландець Йохан Лінер тренує українських поліцейських у Львові взаємодіяти з громадою. Живе у місті близько року.

Зараз ви читаєте новину «Індієць прийняв християнство та став успішним українським бізнесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути