Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2018 00:15

Американець після переїзду в Україну схуд на 20 кілограмів

Американець після переїзду в Україну схуд на 20 кілограмів
Волонтер із США Майлз Грін схуд після переїзду в Україну на 20 кілограмів Фото: організатори ініціативи #ЩедрийВівторок

Американець Майлз Грін мешкає у селі Носачів на Черкащині. Працює учителем музики у місцевій школі і навчає дітей грати на барабанах.

"Після закінчення університету мені кортіло зробити щось важливе, випробувати себе та бути корисним. Я шукав викликів, тому подав заявку до Корпусу Миру. Там запропонували кілька країн, серед яких була Україна. Я уважно стежив за подіями 2013-2014 років, дуже переживав та захоплювався революціонерами. Кортіло познайомитись з цими людьми, тому обрав саме Україну", - розповів Майлз Грін сайту "Новое время".

В Україні хлопець схуднув на 20 кілограмів. Він щодня рубає дрова для себе та літньої сусідки та влаштовує пробіжки.

"Учителі у Носачівській школі дивовижні – дуже багато працюють та завжди про мене піклуються. Без їх підтримки у мене нічого б не вийшло. Наприклад, вони завжди цікавляться, чи є у мене картопля. Напевно, переживають, що я помираю з голоду. Але я щасливий, бо став стрункішим – почуваю себе набагато краще. Мабуть, це все свіже повітря, сокира і мої пробіжки у вільний час".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинський шеф-кухар розповів, як мають змінитися українські ресторани

"В Україні мені найбільше бракує мого пса – Торка. Це величезний дог, я дуже за ним сумую. Мій двоюрідний брат, також музикант, навіть розмістив Торка на обкладинці свого нового альбому. Ще мені не вистачає кокосового масла й велосипеда, - каже Майлз. - Найсмачніша українська страва – холодець. Найогидніша – також холодець. Інколи починаю його їсти, і мені так смачно! Аж раптом подумаю про те, що їм желе з кісток, і не можу продовжити".

У 2018 році Україна офіційно стала учасницею #GivingTuesday. Щороку в більш ніж 150 країнах світу мільйони людей у ​​вівторок після Дня подяки влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Ініціатори акції закликають приєднатися до ініціативи всіх охочих.

Зараз ви читаєте новину «Американець після переїзду в Україну схуд на 20 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути