Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2011 19:01
Максим Шацьких
Максим Шацьких
Узбекський футболіст, нападаючий. Грав за київське "Динамо". Зараз грає за київський "Арсенал"

"Динамо" треба виграти Лігу Європи

Поєдинки між "Динамо" та "Рубіном" розчарували. Обидва. "Динамо" програло заслужено. Ні високих швидкостей, ні агресії в атаці я у діях підопічних Сьоміна не побачив. Тільки окремі спалахи: активним був Гусєв, старався на себе брати гру Ярмоленко. Але чіткими командними діями це не підкріплювалося. "Рубін" відсидівся в обороні, а динамівці і не думали розтягувати її, намагаючись пробитися через це, де було чимале скупчення футболістів.

Проблеми в обороні очевидні — в Казані захист провалився. Тому з нетерпінням очікую на одужання Михалика та Алмейди — гра бразильця мені імпонує.

З "Рубіном" мало грав Шевченко. Важко сказати — правильним був такий вибір тренера чи ні. Я не в колективі, я не знаю. Зараз можна говорити, що Шевченко, Алієв, Мілевський допомогли б, але це нічого не змінить. Результат не на користь "Динамо".

Шовковський помилився, коли Дядюн забивав. Кваліфікація Олександра — висока. Але моральна хиткість команди змусили нервувати і її голкіпера.

Браун Ідеє — непоганий форвард. Сильно почав чемпіонат України. Але з "Рубіном" не забив жодного гола. А саме у таких матчах проявляється клас нападаючого. Хоча я прекрасно розумію, наскільки важко було нігерійцеві боротися з кількома опонентами водночас і не мати належної підтримки півзахисників — середня лінія погано постачала Брауна м'ячами.

Динамівцям треба забути про невдачі і вирішувати ігрові проблеми. Упевнений, команді по силах перемогти в Лізі Європи. Настав час брати євротрофей. Просто у євроматчах треба видавати все, що умієш. Склад команди я вважаю боєздатним, і новачки влітку бралися виступ у Європи, тому є резерви для посилення гри. Просто не варто дивитися — сіяний ти чи ні у Лізі Європи. Якщо "сіяний", може потрапити на потенційно слабший клуб, який зубами вчепиться і не дасть тобі грати. Як "Брага" чи "Рубін". А можна вийти проти"Манчестер Сіті" і перемогти, бо суперник сам грає і тобі дозволяє.

Я не знаю чи знімуть Сьоміна після казанського матчу. Вирішувати не мені. Якщо відправляти тренера у відставку, треба мати заміну. Думаю, до зими ротацій у тренерському штабі "Динамо" не буде. А там уже треба дивитися на результати команди у першій половині сезону і приймати рішення.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" треба виграти Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути