Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2009 20:55

Злодія обсипало рожевим порошком

Оперативники Тернопільського райвідділу міліції затримали 21-річного Сергія Регету з селища Велика Березовиця Тернопільського району. Його підозрюють у крадіжках із крамниць у селах Івачів Долішній, Плотича, Чистилів та двох магазинів у Підгородньому.

— Ми пенсіонери з чоловіком. Відкрили "Продукти", аби на прожиття мати, — розповідає Ярослава Лазорчин, 58 років, із села Підгородне. — Видно, злодій хотів грошей. Але в касі було десь двісті гривень купюрами по одній-дві.

Зранку в середу Зеновій Лазорчин прийшов відчиняти магазин. Він у центрі села, неподалік клубу. На підлозі та біля вікна побачив рожеві сліди.

— У нас біля каси ловушка стояла. Це був пакет із написом "Виручка". Коли злодій хотів його відкрити, механізм спрацював і обсипав його рожевим порошком. Там така фарба, що не змивається, — продовжує власниця крамниці. — Видно, це налякало чоловіка. На сходах біля клубу рожеві сліди теж лишилися. Такі ж були й в іншому магазині, що біля траси. Ще дуже дивувалися, звідки у приміщенні стільки рожевої фарби.

— З"ясувалося, що чоловік працював різноробочим у дорожній фірмі, тож, ремонтуючи дороги, мав можливість оглянути магазини, — розповідає перший заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Попов. — У сільські крамниці Регета залазив через вікна. Крав уночі.

Сергія вже судили за крадіжки. Вперше до в"язниці він потрапив у 15 років. Родина Регет живе бідно. У Великій Березовиці їх називають неблагополучними. Батько — інвалід, мати працює двірничкою. У сім"ї є ще двоє молодших доньок.

Зараз ви читаєте новину «Злодія обсипало рожевим порошком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути