понеділок, 14 січня 2008 20:52

Зимова форма двірника коштує триста гривень

Зимовий комплект одягу з теплої куртки, безрукавки та гумових чобіт зі спеціальною вставкою отримали минулої п"ятниці 55 двірників у Франківському районі Львова. Щоб одягнути всіх 2655 прибиральників, міська рада виділила 800 тис. грн. Наприкінці грудня замовлення на пошиття уніформи розмістили на фірмі "Гелікон".

 — Щодня отримуємо по 250–300 комплектів від швейників. Кожен обійшовся у 300 гривень, — каже голова Франківської райадміністрації Ігор Базарник, 41 рік. — Уже повністю забезпечили уніформами двірників Галицького району, частково — Личаківського та Франківського. Видали 2400  пар чобіт, понад 2000 теплих курток, 1400 безрукавок. Двірники не отримували зимового спецодягу 20 років. Чи буде нова уніформа для роботи влітку, ми ще не вирішили.

На сині куртки з біло-оранжевими вставками нашиті стрічки, що відбивають світло. На спині та зліва на грудях напис "ЛКП".

У Львові двірникам платять мінімальну зарплату за прибирання ділянки площею 3,5 тис. кв. м. Щоб заробити додатково, працівники погоджуються підмітати територію у півтора рази більшу. У мерії вважають, що в місті бракує 2000 прибиральників.

Зараз ви читаєте новину «Зимова форма двірника коштує триста гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути