Ексклюзиви
четвер, 28 вересня 2006 19:15

Жебрак зарізав і спалив дівчину

Степана Форкоша, 42-річного рома з міста Мукачеве на Закарпатті, затримали на автовокзалі райцентру Виноградів. Циган зізнався в убивстві дівчини.

— Ще в серпні Степан вийшов увечері  жебракувати на автовокзалі Мукачевого, — переповідає зізнання затриманого інспектор по зв"язках із громадськістю обласного управління міліції Катерина Кийович. — Там познайомився з дівчиною. Вона обмовилася, що не має де заночувати. Циган запросив її до себе додому, відтак почав чіплятися. Гостя пручалася, тоді він тричі вдарив її ножем у живіт. Непритомну дівчину витяг надвір і добив металевою гирею по голові. Тіло кинув у яму за хлівом і підпалив.

Обгризений череп і кістки вбитої знайшов син Степана 22-річний Йосип. Він навідався до батька з Київщини, де недавно оженився. Відразу побіг до сусідів викликати міліцію. Степан Форкош утік із хати.

Судмедекспертиза встановила, що череп належить дівчині 18–25 років. Нині встановлюють її особу — паспорт згорів разом із тілом.

Зараз ви читаєте новину «Жебрак зарізав і спалив дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути