понеділок, 14 січня 2008 20:52

Волинська область визначить сім чудес

Волинь обиратиме сім чудес краю. Протягом січня-березня комісії при управлінні туризму кожної райдержадміністрації визначать два-три об"єкти, гідні називатися волинським дивом. Пропозиції можуть подавати всі охочі. Потім відбудеться голосування — по телефону і через Інтернет.

На відміну від загальноукраїнського конкурсу, крім історико-культурних пам"яток, враховуватимуть і природні. Результати оприлюднять до Дня незалежності України.

— Уже сьогодні можна виділити з-поміж пам"яток місто-музей Володимир-Волинський, його історико-культурний заповідник, Зимненський монастир, Луцький замок, Оконські джерела, Милецький монастир, — каже начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк, 54 роки.

Об"єкти сімки доповнять туристичний маршрут "Золота діадема Волині". Він бере початок в Устилузі та передбачає відвідини Володимира-Волинського, Зимного, Затурців, Торчина й закінчується в Луцьку.

На Всеукраїнському конкурсі "Сім чудес України" Луцький замок увійшов до 20 найкращих історико-культурних пам"яток країни.

Зараз ви читаєте новину «Волинська область визначить сім чудес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути