пʼятниця, 18 квітня 2008 07:10

Владислав Велемчаниця втопився у каналізації

10 квітня в селі Черче Камінь-Каширського району Волинської області з каналізаційного колодязя на подвір"ї витягали тільце  трирічного Владислава Велемчаниці.

30-річний Віктор із дружиною Надією, 26 років, нещодавно придбали стару дерев"яну хатину в Черче. Розпочали ремонтні роботи. У будівлі вирішили обладнати нову ванну. Для цього на подвір"ї викопали каналізаційний колодязь.

— Там води сантиметрів 80, — розповідає начальник Камінь-Каширського райвідділу міліції Іван Іващенко, 42 роки.

Цього дня Владислав зі старшими братом і сестрою грався на подвір"ї поблизу будинку. Батьки поралися у хаті. Хлопчик потягнувся за пластиковою пляшкою в каналізації, нахилився і впав у воду. 16-річний Равим та 14-річна Ліза кинулися витягати братика, закликали батьків. Одразу прибігла сільська фельдшер. Та дитину не вдалося врятувати — Владислав захлинувся.

— Хлопчик тихенько помер, — говорить секретар Черченської сільської ради Віра Соколова, 42 роки. — Не встиг закричати, покликати на допомогу. Смерть настала раптово.

Велемчаниці сповідують християнський євангелізм. У Віктора і Надії лишилося троє дітей, наймолодшому Дмитрику — рік. Родина вирощує на продаж моркву та капусту. Восени й навесні підробляють на сезонних роботах у волинських фермерів.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Велемчаниця втопився у каналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути