четвер, 07 серпня 2008 07:07

В Ясіні першим відбудують будинок Лофердюків

У вівторок президент Віктор Ющенко в селищі Ясіня Рахівського району Закарпаття заклав капсулу у фундамент нового будинку для багатодітної родини, потерпілої від повені.

Відбудову зруйнованих водою жител у Ясіні розпочали із хати Василини Лофердюк. Її чоловік помер кілька років тому. Жінка — одинока багатодітна мати. Виховала шістьох дітей. Четверо живуть окремо. Мають своїх дітей. Стару хату Лофердюків на вул. Возз"єднання знищила вода.

— В Ясінях вода сповна зруйнувала три будинки — Лофердюків, Опаранюків та Марусяків, — каже селищний голова Дмитро Поляк. — Василина Лофердюк і її дочки Галина й Василина постраждали чи не найбільше. Тепер їм виділили ділянку під будівництво на вулиці Визволення. Всього під час повені в Ясінях було відселено 11 сімей.

Віктор Ющенко, заклавши капсулу, побажав родині Лофердюків якнайшвидше забути про стихію. Далі президент побував на реконструкції зруйнованої автодороги та берегоукріплення на річці Чорна Тиса, у присілку Лопушанка, селі Богдан.

Зараз ви читаєте новину «В Ясіні першим відбудують будинок Лофердюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути