понеділок, 10 жовтня 2011 06:00

Украли чотири сантиметри асфальту

Кілька вулиць у Дрогобичі, які відремонтували торік за міські кошти, уже знов потребують капітального оновлення. Комісія заміряла товщину покладеного асфальту. Вона становить 1–2 см замість 5–6, як зазначали у проектній документації.

— Вулиці Шашкевича, Сахарова, Завіжну, Січових Стрільців, Солоний Ставок різні фірми робили. Усі місцеві. Гарантійний термін давали три роки. А зараз дороги вже непроїзні, — розповідає заступник міського голови Олександр Коростельов, 48 років. — Хочемо через суд змусити дорожників зробити ремонт за свій кошт.

Чому неякісно зроблені дороги прийняли в експлуатацію, Олександр Коростельов пояснити не може. Каже, це відбувалося за попереднього дрогобицького мера Миколи Гука.

7 вересня в місті сталася чергова крадіжка асфальту. Турецька фірма "Онур" проводить капітальний ремонт вул. Стрийської та Трускавецької за кошти обласного бюджету.

— Верхній шар старого асфальту зрізають фрезерним комбайном, перемелюють і машина відвозить його у спеціальне місце. Потім цю суміш беруть для кладки нового асфальту. Ми прослідкували за одною вантажівкою. Водій повіз суміш не в потрібне місце, а звернув у село Почаєвичі. Він — місцевий житель, — каже Коростельов. — За "лівий" товар міг заробити 300–500 гривень. Думаю, тепер ви розумієте, чому в нас такі дороги, чому весь час їх ремонтуємо.

Зараз ви читаєте новину «Украли чотири сантиметри асфальту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути