понеділок, 29 серпня 2011 06:30

У начальника Львівського міського управління освіти фальшивий диплом

Кажуть, що у понеділок начальника Львівського міського управління освіти Володимира Огуру, 40 років, усунули від виконання обов'язків. У мерії проводять службове розслідування, чи його диплом про вищу освіту не фальшивий. Про підробку заявив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у міськраді Руслан Кошулинський, 41 рік.

— 1998 року Огура, як свідчить його підроблений диплом, закінчив львівський університет імені Франка за спеціальністю "фінанси і кредит". А на кафедрі такого студента не пам'ятають, — каже депутат. — У протоколах державного іспиту та захисту дипломів такого прізвища немає. В архівах університету копія диплома Огури має серію ЛР і номер 216, але 1998 року всі мали серію ВК. До того ж у журналі видачі дипломів під номером 216 є диплом фізика з денної форми навчання та біолога — із заочної.

Володимира Огуру призначили начальником управління освіти у квітні. Він прийшов у мерію з приватної школи "Ерудит". Це його власний заклад. Сьогодні там навчаються діти міського голови. Уже тоді ходили чутки, що призначення Огури пройшло з порушеннями. Його кандидатуру не погоджували в обласному управлінні освіти.

— Якщо інформація про диплом виявиться правдивою, керівник управління освіти буде негайно звільнений, а матеріали передано у правоохоронні органи. Якщо ж це не так, треба буде вибачитись, — каже міський голова Андрій Садовий, 43 роки.

— Я можу бути спокійний. Знаєте, як то є, чим вище майбутнє, тим більше цікавить людей минуле, — каже Володимир Огура.

Мер дав доручення відділу кадрів міськради перевірити дипломи всіх працівників мерії.

Зараз ви читаєте новину «У начальника Львівського міського управління освіти фальшивий диплом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути