понеділок, 26 листопада 2012 05:15

Магазин піротехніки повинен мати ліцензію

Працівники одного зі львівських банків придбали на ринку для корпоративної вечірки феєрверків та ракет на 3 тис. грн.

— Лише шість феєрверків вистрелили, — розповідає банкір Орест Березовський, 32 роки. — Оглянули упаковку, виявилося, товар був прострочений.

Прострочені, відсирілі, з пошкодженою упаковкою піротехнічні вироби у багатьох випадках призводять до каліцтва та опіків.

— Не купуйте петарди і феєрверки на стихійних ринках, в електричках, підземних переходах, — попереджають в обласному МНС. — Придбана з рук піротехнічна іграшка може розірватися в момент підпалу, а як вона діятиме в процесі спалювання порохової суміші — взагалі непередбачувано. Піротехніка має бути сертифікована. Купляти її можна лише у спеціальних магазинах, які мають держліцензію на продаж та спеціальні приміщення для зберігання.

Феєрверки винайшли китайці у ХІІ ст. Тому Китай є найпотужнішим світовим виробником піротехнічної продукції. Понад 10 років піротехніку, що виготовляють на кращих заводах Китаю, в Україні реалізовує підприємство "Агенція Свято Феєрверк". У Львові сертифіковані товари фірми можна придбати у двох магазинах — на вул. Городоцькій, 37, та вул. Крехківській, 3а. Підприємство продає феєрверки, салюти, петарди, конфеті, небесні ліхтарики і дрібні піротехнічні вироби. А також влаштовує піротехнічні шоу на замовлення.

— Ми маємо потужні засоби, з допомогою яких можна створити динамічне, насичене, яскраве видовище, — розповідає представник фірми, піротехнік Андрій Мічуда. — Виїжджаємо на місце, влаштовуємо піротехнічне шоу, сценічні спецефекти, організовуємо перший танець молодих. Покупців детально консультуємо, як правильно працювати з нашим товаром. Даємо поради, як феєрверк зробити ефектним, яскравим, незабутнім, а головне безпечним.

Піротехнічні вироби можна замовити за адресами:

м. Рівне, вул. Орлова, 2, тел.  0(362) 63 55 73

м. Львів, вул. Крехівська, 3/1а, магазин "Феєрверки Львова",

тел. 0(97) 645 17 80

м. Львів, вул. Городницька, 47, тел. 0(97) 712 87 69

www.as-fireworks.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Магазин піротехніки повинен мати ліцензію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути