субота, 08 грудня 2007 07:07

У львів"янина відібрали 110 тисяч доларів

У четвер уранці на вул. Короленка на 36-річного львів"янина Костянтина напали троє грабіжників і забрали сумку зі $110 тис.

— Сам пограбований повідомив міліціонерам про розбій, — розповідає Ігор Кравчук із Центру зв"язків із громадськістю обласного управління міліції. — Біля десятої ранку ВАЗ-2109 бежевого кольору загородив дорогу Костянтиновому авто "Мітцубісі Спайстар". Із машини вийшли троє чоловіків у камуфляжній формі. Обличчя сховали під масками. Предметом, схожим на пістолет, вони розбили вікно в іномарці з боку водія, забрали гроші. Потому сіли у свою машину й утекли. Тілесних ушкоджень постраждалому не завдали.

Правоохоронці відразу розробили оперативний план "Перехоплення". Шукати зловмисників почав увесь особовий склад Личаківського райвідділу та кілька патрульних екіпажів ДАІ. За півгодини в парку поблизу кінцевої зупинки трамвая N2 на вул. Пасічній міліціонери знайшли обгорілу "дев"ятку". Слідчі встановили, що авто викрали у вересні 2007-го. Грабіжників шукають.

Зараз ви читаєте новину «У львів"янина відібрали 110 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути