вівторок, 24 червня 2008 07:12

Трьох чоловіків затримали за зґвалтування

49-річну Марію Бандур із села Кострина Великоберезнянського району Закарпаття зґвалтували троє чоловіків.

22-річний Михайло Чандай, Михайло Попович, 22 роки, та 27-річний Василь Катко увесь день веселилися з друзями на пікніку на березі річки Уж. Увечері компанія розійшлася по домівках, а хлопці подалися до Марії Бандур. Вона — вдова, останнім часом жила з 30-річним односельцем.

— Жінка досить легковажно поводилася з молоддю, — розповідає сільський голова Кострини Іван Цегеда. — Не раз провокувала хлопців, зваблювала. Того вечора юнаки, напевне за звичкою, пішли до неї додому.

Спершу постукали, а коли ніхто не вийшов — вибили двері ногами. Марію потягли до річки й цілу ніч ґвалтували. Щойно жінка починала пручатися — били палицею. Уранці покинули її на березі, а самі розійшлися по домівках. Бандур розповіла про все дільничному міліціонерові. Хлопцям загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

— Усі троє з хороших родин, — каже війт. — Один юнак перейшов на п"ятий курс університету, інші двоє підробляють, грають у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Трьох чоловіків затримали за зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути