Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 20:06

Тарас Сендега одружується 18 жовтня
10

"Газета по-українськи" визначила десятку найзавидніших парубків Львова. До неї ввійшли посадовці, сини впливових батьків, бізнесмени, спортсмени та співаки. Вік завидних женихів не обмежували. Опитували жінок — від студенток до посадовців. Переможці опитування наведені в алфавітному порядку за прізвищами.




Андрій Великий, 28 років


Ведучий ранкового шоу "Все й одразу", ток-шоу "Без фальші" та БОС-шоу на радіо "Львівська хвиля". Слухачки зізнаються, що закохуються в його голос.

— Як на львівського журналіста заробляю достатньо. Не мільйонер, але можу дозволити те, у чому собі відмовляв п"ять років тому, — розповідає. — Цьогоріч відпочивав у Італії. Раніше про таке й мріяти не міг.

Андрій має двокімнатну квартиру недалеко від універмагу "Львів". Їздить на "дев"ятці".

— Вона подобається дівчатам, — сміється. — Я не розумію людей, які залізають у кредити та купують дорогі авто.

Великий уперше закохався на першому курсі університету.

— Тоді між нами була відстань, — каже. — Я себе бачив у Львові чи в Києві. Вона жила в іншому місті й не хотіла переїжджати. У моєму житті було багато жінок — це ж фізіологічна потреба.

Андрій дивується, що дівчата приділяють йому стільки уваги:

— Я ж не Бред Пітт, Славко Вакарчук чи інший секс-символ.  Маю трохи зайвої ваги.

Уже два місяці Андрій ні з ким не зустрічається.

— Я — "на виданні", — голосно сміється. — У студентські роки захоплювався дівчатами із параметрами 90–60–90. Тепер думаю: яка різниця, яка в неї фігура? Не розумію чоловіків, які кажуть: мені подобаються білявки. Мені жінка подобається і все. Головне, щоб у неї не були пусті очі. Часто просто шукають спонсорів. Я ціную дівочу та жіночу мудрість. Не люблю, коли жінки грають якусь роль. Із майбутньою дружиною народимо двох дітей.




Василь Гаврилець, 20 років


Модель, четвертокурсник Львівського інституту банківської справи. У травні цього року переміг у першому чоловічому конкурсі краси "Містер Львів". Змагання відбувалося в нічному клубі "Пікассо". У журі були лише жінки.

— Не фотографуйте мене, — просить. — У Львові фешн проходить. Не висипаюся, синці під очима. В інституті пари — в другу зміну, тому встаю о 12-й годині. Живу в гуртожитку на вулиці Коперника. Не завжди встигаю щось приготувати, тому харчуюся в кав"ярнях типу "Пузата хата". Коли приїжджаю додому, мама відгодовує.

Василь родом із Києва. Після навчання в інституті планує повернутися в столицю. Щомісяця отримує стипендію.

— Ще мама гроші дає. Тепер у модельному бізнесі підробляю, — зізнається. — Після конкурсу мене впізнають. Інколи пишуть анонімні записки — у коханні зізнаються. Буває, що й відкрито говорять.

Гаврилець каже, що не зустрів ще першого кохання.

— Не створюю ідеал жінки. Головне, щоб у неї була як зовнішня, так і внутрішня краса, — серйознішає. — Дівчина має бути із родзинкою. Дратують прискіпливі та ревниві дівчата. Стосунки повинні будуватися на довірі.

Василь любить дітей.

— Старша сестра виховує трьох доньок. Я їй завжди допомагаю. У мене вже є батьківський досвід, — жвавішає. — Із сестрою в мене дружні стосунки. Мамі про своїх дівчат не розповідаю. Бо та — не така й та — не така. Це просто мамина ревнивість до сина.



Теодор Дяків, 51 рік


Депутат Львівської міської ради, голова Асоціації платників податків, директор товариства "Формула". Має низку наукових праць. Не приховує, що є мільйонером.

— Із прибутків на життя витрачаю 10 відсотків. Та спробуй тут більше витратити — о дев"ятій ранку на роботу, ввечері о дев"ятій із роботи.

Дяків мешкає в чотирикімнатній квартирі на вул. Толстого. Хатньою роботою займається домогосподарка.

— Я не вибагливий до їжі, — каже. — Із перших страв готує капусняк, грибний суп, борщ. На друге — голубці, м"ясо. Якби захотіла приготувати щось екзотичне, мені б ця ідея не сподобалася. Не ходжу по ресторанах. Одяг купую, коли є гостра необхідність. У всьому ціную зручність і практичність. Уже два роки їжджу на "Дачії логан".

Чоловікові подобаються природні жінки.

— Вони не повинні грати якусь роль, — розводить руками. — У школі захоплення дівчиною мені допомагало — намагався краще вчитися. В інституті було інше захоплення — нерозділене. Його мені вистачило на 26 років. Та я не зробив із нього трагедії. У цієї жінки життя не склалося: вона розлучилася. Емоції до інших жінок порівнював із почуттями до неї.

Мільйонер переконаний,  найближчим часом створить власну сім"ю.

— 26 років я вважав себе однолюбом, — зітхає. — 2000 року зрозумів: я — нормальний чоловік. Одружуся із жінкою, яка з"явиться в майбутньому. Я ж хочу дітей.




Андрій Заліско, 33 роки


співак. Творчу кар"єру розпочав тринадцять років тому. У вересні повернувся із Торонто до Львова. Володіє  кафе "Ольга" на вул. Коперника.

— Середній прибуток від концертної діяльності — близько 10 тисяч гривень, — каже.

Має авто "Сузукі ґранд вітара" та квартиру. Живе із батьками в двоповерховому будинку. Є собака — лабрадор Кай.

— Займаю цілий поверх, — жестикулює руками.

У підлітковому віці Андрій закохувався в актрис, співачок.

— Побачив фільм "Вожди Атлантиди", там була прекрасна дівчина Дельфіна. Я закохався в неї з екрана. У восьмому класі захопився на рік старшою, схожою на Дельфіну, дівчиною. Згодом захопився Софією Ротару. На відпочинку в Одесі зі схожою на співачку дівчиною в мене був перший досвід. Тепер не звертаю увагу на жінок, пов"язаних із шоу-бізнесом. Став мудрішим.

Зізнається, що серйозні стосунки були із трьома жінками.

— Я не говорю про секс, — усміхається. — У студентські роки з однією розписався. Її звали Таня. Наші батьки про це не знали. Прожили разом два роки. Тепер вона виїхала в Австралію.

Тогоріч після відпочинку в Туреччині почав замислюватися про шлюб.

— Та не сталося, — зітхає. — Зловив на дрібній брехні. Усе, крім неправди, можу пробачити.  Не звертаю увагу на красу, вона минає. Знайомі кажуть, надаю перевагу чорнявкам. Люблю дівчат у тілі.

— Дітей? — сміється. — Скільки Бог дасть. Ідеальний варіант — хлопчик і дівчинка, а ще краще — один хлопчик.




Віталій Кіндій, 23 роки


Президент футбольного клубу "ТВД", син капітана та власника футбольної команди, співвласника будівельної компанії "ТВД" ("Твій вишуканий дім". — "ГПУ").

— Коли я був президентом клубу, то ставив завдання — як мінімум бути третіми. Тепер президентом став молодий, амбітний Віталій. Він поставив нове завдання — перше місце, — каже про сина Мирон Кіндій.

Віталій приваблює  зовнішністю: високий, спортивної тілобудови

Львів"янок Віталій приваблює  зовнішністю: високий, спортивної тілобудови. Про себе Кіндій-молодший не зміг розповісти — був за кордоном.

— Він зайнята людина, — пояснює батько Віталія.



Тарас Криворучко, 36 років 


Юрист адвокатського об"єднання "Укрзахід-юрсервіс", голова постійної депутатської комісії землепорядкування Львівської міської ради. Замолоду здобув дві освіти — медичну й юридичну.

— Спочатку вчився, потім працював, тому й досі не одружився, — розповідає. — Не можу назвати себе заможною людиною. Не купую дорогих авто, квартир, будинків. Намагаюся нормально харчуватися, одягатися. Гроші людині потрібно, аби вона почувалася комфортно в сім"ї. Нещасливі не лише ті, що ледь виживають, а й ті, у кого голова болить за великі мільйони.

Криворучко мешкає із батьком та його дружиною в приватному будинку, збудованому 45 років тому. Роблять ремонт.

— Зі створенням власної сім"ї житиму окремо, — планує. — Чоловік має почуватися господарем, дружина — господинею. У силу своїх можливостей буду піклуватися про батька. Він тридцять років сам виховував мене із братом. Мати померла при пологах.

Каже, що до шлюбу ставиться серйозно. Мріє про двох синів.

— У жінці не терплю вульгарності, нечистоплотності, надмірної самовпевненості. Вона має бути жіночною: ніжною, терплячою, — перелічує. — Я сам не сильно високого зросту, тому не люблю кремезних жінок. Мені подобаються зграбні. Жінка не мусить бути доктором наук, але певний багаж знань мусить мати. Найперше повинна усвідомлювати, що вона — мама. Піклуватися про дітей. Одружуся лише з українкою.

Пригадує перше кохання.

— Почали зустрічатися в 7-му класі, стосунки тривали й після школи, — зізнається. — У моєму житті було обмежене коло жінок. Чоловік не повинен розпорошуватися.



Олександр Петрів, 34 роки


Олімпійський чемпіон. На цьогорічних змаганнях у Пекіні завоював золоту медаль у стрільбі зі швидкострільного пістолета із 25-метрової дистанції. За перемогу Петріву Юлія Тимошенко вручила пластикову картку із 750 тис. грн. Від облдержадміністрації спортсмен отримав 100 тис. грн. Міський голова Андрій Садовий пообіцяв переможцю двокімнатну квартиру. Два роки поспіль олімпійському чемпіону платитимуть стипендію — 15 тис. грн.

— Живу в двокімнатній квартирі із мамою, сестрою та племінницею, — розповідає. — Два роки тому батько помер — 18 років лежав паралізований.

Сидимо в ресторані на пл. Ринок. Олександр замовляє зелений чай.

— Пийте чай за вісім гривень. Та не хвилюйтеся, я заплачу, — жартує.

— Досі не одружився, бо весь віддався спорту, — зізнається. — Дівчина забирає час. Вирішив спершу отримати квартиру, а потім заводити сім"ю.

В Україні із дівчатами проблема: багато гарних. Тричі в житті зустрічав по-особливому вродливих дівчат. Та вони були настільки гарними, що не насмілився підійти  і познайомитися.

Немає нічого огиднішого, ніж дівчина із цигаркою чи пивом. Я спиртних напоїв узагалі не вживаю. Хочу, щоб і майбутня дружина не пила. Шість-сім років тому став вегетаріанцем. Люблю салат "олів"є" — мама мені без м"яса готує. Сам умію лише чай зробити.

Каже, що надає перевагу чорнявкам. Не звертає уваги на одяг.

— Мрію про трьох дітей.



Тарас Сендега, 26 років


Старший син колишнього голови Львівської облдержадміністрації, керівника газопромислового управління "Львівгазвидобування" Олександра Сендеги. Тарас здобув дві освіти — економічну в університеті "Львівська Політехніка" та юридичну в університеті ім. Франка.

У студентські роки сини Олександра Степановича їздили на старій "волзі". Не відрізнялися від інших дорогим одягом і розкішним життям.

— Під час навчання в університеті за програмою робочих таборів ми із братом їздили на заробітки в Англію, — розповідає. — Із четвертої-шостої ранку до восьмої-дев"ятої вечора на полях збирали полуницю. Жили в бараку та натирали мозолі.

Із четвертої-шостої ранку збирали полуницю

Нині Тарас працює в правоохоронних органах, живе в Києві.

— Скільки заробляю, не хочу казати, — продовжує. — Машини власної не маю. На роботу їжджу на метро.

18 жовтня Тарас одружується із львів"янкою Наталею.

— Нас познайомили друзі, — зізнається. — Вона така невисока. Працює в медицині. І я її дуже люблю.

— На весілля ще не просили, — каже Тарасова бабуся Ольга Сендега. Вона живе в селі Полтва Буського району. — Минулого року в листопаді Роман (молодший син Сендеги. — "ГПУ") одружився. Весілля в ресторані на Високому замку гуляли.



Павло Табаков, 30 років


Переможець п"ятого сезону телепроекту "Шанс".

Нещодавно Табаков випустив дебютний альбом "Тільки ти моя". До нього ввійшли 11 пісень. Стиль збірки — поп-джаз.

— Мого заробітку вистачає на життя, запис нових пісень. Можу "прогодувати" машину. "Тойоту" купив два місяці тому. Майже всю Україну нею проїхав, — усміхається. — У Львові маю двокімнатну квартиру. Хоча більше часу проводжу в Києві.

Із Павлом зустрічаємося на львівському показі мод. Його обступили дівчата, співак роздає автографи.

— Позавчора тут зустрів своє перше кохання, — розповідає. — З Яною вчилися в музичному училищі. Така романтична історія: вона писала тексти, я — музику.  Зараз є кохана дівчина. Не скажу, як її звати. Ми ще недовго зустрічаємося. Вона займається творчістю.

Любить жінок із шармом.

— Вона не мусить бути фотомоделлю. Може бути такою собі "шармовою пампушечкою", — говорить.




Святослав Шеремета, 26 років


Бронзовий призер чемпіонату світу із бодібілдингу серед юніорів Національної асоціації бодібілдингу й армреслінгу, чемпіон України НАББА. Працює тренером у спортклубі "Котигорошко" та елітному фітнес-клубі "Атлантида".

— Не знаю, чому жінки вважають мене привабливим женихом, — дивується Святослав. — Жінок цікавлять чоловіки із великими гаманцями. Я заробляю мало.

Власного автомобіля Шеремета не має, іноді їздить на татовій машині. Живе із батьками в чотирикімнатній квартирі.

— Вживаю високобілкову їжу: м"ясо або куряче філе, рис, вівсянку, нежирний сир. Їм по п"ять-шість разів у день, — говорить.

Вважає, що зовнішність для жінки має основне значення.

— Для мене тілоскладення американської фітнесистки Моніки Брант є ідеальним, — на обличчі з"являється усмішка. — Із дівчиною має бути легко спілкуватися. Не люблю, коли дівчина більшість свого часу проводить на дискотеці із пивом. Дратує, коли жінки випивають.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Сендега одружується 18 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути