четвер, 04 червня 2009 18:09

Щеплення ослаблюють імунну систему

Лікар нетрадиційної медицини Олена Вільшанецька, 63 роки, радить уникати щеплень. Каже, що діти народжуються здоровими, а головний захисний механізм — усередині них. Щеплення не роблять дітей здоровішими, це лише зайве навантаження на імунну систему.

— Дитина не встигла народитися, як її починають вакцинувати. Протягом перших 18 місяців роблять дев"ять щеплень, — розповідає. — В організм вводять бактерії, вірус. Матеріал для вакцини вирощено на ембріонах і тканинах тварин і людських ембріонів, із додаванням ртуті, формальдегіду, фенолу. А що вже казати про полівакцини, під час яких в організм вводять кілька вірусів. У природі ж такого не буває, щоб дитина одночасно хворіла кількома інфекціями. Доки одна не закінчиться, друга не розпочинається.

Вільшанецька каже, що в усіх її пацієнтів є негативні наслідки вакцинації. Найбільше з ураженнями нервової системи, алергіями, астмою. Щороку зростає кількість хворих на цукровий діабет серед дітей.

— Недарма ж такі інфекції, як кір, краснуха, вітрянка, називаються дитячими, щоб організм навчився хворіти та боротися з ними, — додає Олена Вільшанецька. — Тим паче, що в дитячому віці ці захворювання протікають значно легше, а дитина отримує пожиттєвий імунітет. Після щеплень мають тимчасовий імунітет, тривалість якого ніхто не досліджував.

Зараз ви читаєте новину «Щеплення ослаблюють імунну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути