понеділок, 25 червня 2012 07:30

Санаторій "Моршинський" пропонує здоров'я і комфорт

Автор: Фото: Ірина ЗДЖАНСЬКА
  Оздоровчий комплекс ”Моршинський” може одночасно прийняти 320 відпочивальників. На його території посеред лісопаркової зони компактно розміщені чотири лікувально-оздоровчі корпуси, бювет із мінеральною водою
Оздоровчий комплекс ”Моршинський” може одночасно прийняти 320 відпочивальників. На його території посеред лісопаркової зони компактно розміщені чотири лікувально-оздоровчі корпуси, бювет із мінеральною водою

— Утекти від гамірного міста — кращого відпочинку годі придумати. Удома ніколи не маю достатньо часу на здоров'я. То робота, то діти. А тут можу 24 години на добу присвятити собі. У санаторії панує атмосфера гармонії та спокою. Чисте гірське повітря, вода і процедури омолодили мене на років 15, — каже білоруска Олена Яриш. 2008-го вона вперше приїхала в оздоровчий комплекс "Моршинський". Тепер навідується сюди щороку.

Санаторій розташований у центрі курортного міста Моршин на Львівщині. Приймає охочих оздоровитися зі всієї України. Приїжджають сюди також з Росії, Польщі, Азербайджану, Казахстану, Білорусі, Молдови, Ізраїлю.

Чотири лікувально-оздоровчі корпуси компактно розміщені посеред лісопаркової зони, поряд бювет із мінеральною водою. Високоіонізоване киснем повітря з повною відсутністю радіаційного фону робить перебування на курорті корисним і приємним, добре впливає на центральну нервову, серцево-судинну і легеневу системи.

У санаторії цілий рік оздоровлюються відпочивальники з хронічними хворобами органів травлення. Основним лікувальним фактором є цілюща сила мінеральних джерел, які за своїм хімічним складом не поступаються підземним водам кращих курортів Європи.

— В основі нашого лікування — вживання мінеральної води з джерел №1, 6, 4, а також мінерально-хвойні, перлинні, йодобромні, мінеральні ванни з розмарином, — розповідає лікар-терапевт санаторію "Моршинський" Тетяна Василенко. — Маємо і лікувальні душі — Шарко, циркулярний, підводний, лазерний, підводний душ-масаж. Пропонуємо електро- і озокеритолікування, кишкові і гінекологічні зрошення, різні види масажу, весь комплекс фізіотерапевтичних процедур, інгаляцій, лікувальну фізкультуру.

Лікувально-діагностичний центр обладнаний сучасною апаратурою на рівні останніх досягнень медицини. Вона дозволяє виявити й супутні хвороби пацієнта, які успішно лікують за допомогою індивідуального добору терапії.

— Найчастіше до нас приїжджають не з одним, а кількома захворюваннями. Особливо старші люди, які мають цілий клубок хвороб, — говорить лікар. — Щоб допомагати всім, намагаємося йти в ногу з часом. З останніх процедур, що в нас з'явилися, це дві кедрові бочки. Їх фітопара проникає крізь шкіру, покращує кровообіг, стимулює процеси регенерації, сприяє виведенню продуктів метаболізму та очищенню шкіри. Лікує остеохондроз, нирки, простатит, суглоби.

Оздоровчий комплекс може одночасно прийняти 320 відпочивальників. До послуг гостей високопрофесійні медичні працівники, серед них троє заслужених лікарів України. Більшість спеціалістів мають вищу кваліфікаційну категорію. Вони дбають про оптимальний підбір лікування й оздоровлення для кожного відпочивальника.

— Наш успіх — в індивідуальному підході до кожного пацієнта, — говорить Тетяна Володимирівна. — Ми зважаємо абсолютно на всі протипоказання. Окремо назначаємо не тільки процедури, а й харчування. Працює в нас і дієтолог. Але найголовніше — це режим, якого в нас навчаються пацієнти. Із користю для здоров'я можуть підтримувати його вдома.

Для загальної реабілітації відпочивальники беруть путівки в "Моршинський" на 18-21 день. У вартість входить харчування, лікування, проживання. Номери в санаторії можна підібрати за ціною та вподобаннями. Від затишного комфортабельного економ-класу за 170 грн на добу до 3-кімнатних апартаментів за 800 грн.

У вільний час кожен має змогу знайти заняття до душі. На території комплексу є спортивні майданчики, бібліотека, бар, більярд, тенісний корт і тренажерна зала. У вихідні організовують екскурсії історичними місцями.

Детальнішу інформацію про відпочинок у санаторії "Моршинський" можна отримати за тел.: 0(3260) 6 07 03, 6 07 07, 6 07 08

або на сайті morshinskyi.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Санаторій "Моршинський" пропонує здоров'я і комфорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути