Ексклюзиви
четвер, 20 липня 2006 18:20

Шахрайки обдурили 180 волинян

76-річного Онуфрія Коваля з села Зелене Горохівського району Волинської області ошукала 20-річна циганка. Вдавана турботлива мати попросилася до його хати спеленати півторамісячну дитину й винесла всі гроші.

Дід Онуфрій живе сам на околиці села.

— Дитинча таке замурзане було, що мені аж серце заболіло, — розповідає чоловік. — Чого б не пустити до хати спеленати? Потім ще молока подав горнятко, хай напоїть. Під вечір поштарка прийшла, пенсію принесла. Хотів покласти гроші у шафку, дивлюся — а там порожньо, лише паспорт лежить.

У сховку Коваль тримав зо дві тисячі гривень. Зранку дід поїхав до райвідділу міліції. Виявилося, що не лише він такий довірливий.

— Областю мандрують шестеро циган: троє жінок і троє чоловіків, — розповідає 24-річна Олена Березюк із УМВС у Волинській області. — Приїхали з Білорусі на авто "ВАЗ" червоного кольору та зеленому "ауді". Носять немовля. Обирають хати довірливих пенсіонерів і просяться зайти погодувати чи спеленати. Люди пускають. Цього року від таких шахраїв постраждали 180 волинян.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайки обдурили 180 волинян ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути