середа, 02 липня 2008 07:12

Рух вантажівок обмежили на Волині

Державна служба автодоріг Укравтодор заборонила їздити шістьма магістральними дорогами Волині вантажівкам, загальною вагою понад 24 т із причепами. Рух обмежили через спеку, щоб зберегти дорожнє покриття.

Заборонено їздити із 11.00 до 23.00 на трасах Доманове—Ковель—Луцьк—Рівне дороги М-19, на відрізках Ковель—Ягодин траси М-07, Володимир-Волинський—Луцьк дороги Н-22 та Львів—Луцьк траси Н-17. Також обмежено рух у напрямку кордону із Рівненською областю. Заборона не стосується машин рятувальників МНС та вантажівок, які перевозять продукти, що швидко псуються. Дозволено їздити пасажирським автобусам і вантажівкам ремонтників доріг.

— Інші водії мусять паркувати машини на тимчасових майданчиках і рухатися лише вночі, — каже 35-річний Віктор Главічка із обласного ДАІ.

Обмеження руху діє із 25 червня по 25 липня. Якщо температура повітря й надалі перевищуватиме +28°С, заборону можуть продовжити до кінця літа.

Зараз ви читаєте новину «Рух вантажівок обмежили на Волині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути