неділя, 10 грудня 2006 18:30

Запрошення на маскарад продають по 500 гривень

Дванадцять масок, які символізують місяці року, продадуть під час новорічного балу-маскараду у львівському Будинку вчених. Гроші віддадуть дітям із сиротинця.

— Гості балу зможуть на вході придбати маски за 25–100 гривень. Їх спеціально до цього заходу розробили наші дизайнери Володимир Кондрашов і Ярина Кияк, — каже Богдан Черкес, 24 роки, президент мистецької агенції "Рів"єра". Це вже третій бал у Львові, який організовує агенція. Його кошторис становить 136,9 тис. грн.

Для гостей балу співатиме переможець конкурсу "Шанс" Павло Табаков та місцеві виконавці. У залі встановлять проектор і екран.

— Львів"яни мають звичку дивитися новорічне привітання президента, — пояснює співорганізатор акції, 23-річний Михайло Верхогляд із громадської організації "Вайс".

Запрошення на бал продають по 500 грн. У вартість квитка входить бенкет. Будинок учених може вмістити близько 200 гостей. Перші замовлення вже зарезервували дві пари з Києва.

Зараз ви читаєте новину «Запрошення на маскарад продають по 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути