четвер, 04 березня 2010 19:22

Портрети зроблять із шоколаду

Працівники ДАІ у Львові даруватимуть сьогодні торти жінкам-водіям. Акцію приурочили до Міжнародного жіночого дня — 8 Березня.

5 березня у рівненській філії "Ощадбанку" на майдані Незалежності відкриється виставка вишитих портретів Тараса Шевченка. У колекції майже 50 картин, найстаріша з них зроблена 1960 року.

— Подібної виставки в місті ще не було. Це півсотні картин різних розмірів, — розповідає заступниця міського голови Галина Кульчинська, 48 років. — Їх усі створили рівняни. Дехто з авторів давно виїхав за кордон. Зібрати портрети  допомогло товариство "Просвіта".

6 березня у Львові розпочнеться третє міське свято шоколаду. Триватиме три дні на площі перед оперним театром і в Палаці мистецтв.

Завершиться свято "Шоколадним балом" у Будинку вчених. Вести його буде Григорій Чапкіс та спеціально запрошена танцмейстер з Австрії. Тут же відбудеться благодійний аукціон, на якому продаватимуть шоколадні вироби, зокрема портрети місцевих високопосадовців.

8 березня в Луцьку в кіноконцертному залі "Промінь" співак Андрій Кузьменко (псевдонім Кузьма. — "ГПУ") з гурту "Скрябін" дасть великий концерт. Співатиме під супровід симфонічного оркестру Театру ім. Марії Заньковецької зі Львова.

— Прозвучать наші найромантичніше пісні в симфонічному виконанні. Буде чарівно, — обіцяє Кузьма.

Початок концерту о 19.00. Квитки коштують від 80 до 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Портрети зроблять із шоколаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути