субота, 01 березня 2008 07:06

Плата за тепло в Чернівцях залежить від погоди

У січні комунальне підприємство "Чернівцітеплокомуненерго" зменшило нарахування за свої послуги на 695,3 тис. грн. В опалювальний період підрахунки проводять щомісяця відповідно до метеорологічних умов. Така схема діє в місті з 2002 року.

— У Чернівцях для споживачів на тепло є сталий тариф, 4,25 гривні за квадратний метр, — розповідає Олександр Меленчук, 42 роки, директор "Чернівцітеплокомуненерго". — Але щомісяця ми проводимо розрахунки, скільки витратили газу, електроенергії. Зважаючи на те, що температура повітря минулого місяця була не надто низькою, ми використали менше коштів. До прикладу, в січні за тепло нарахували не 4,25, а 4,23 гривні за метр квадратний. Така схема вигідна перш за все споживачам.

Розрахунки за спожите тепло містянам надсилають лише впродовж опалювального сезону. Однак уже цього року в Чернівцях планують запровадити двоставковий тариф на послуги централізованого опалення.

Зараз ви читаєте новину «Плата за тепло в Чернівцях залежить від погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути