четвер, 07 червня 2007 07:04

Петра Сарахмата зарізала дружина

51-річного Петра Сарахмата із села Воля Старосамбірського району Львівської області зарізала кухонним ножем 47-річна дружина Марія. Подружжя прожило разом 25 років.

Марія працює продавщицею крамнички в Старому Самборі. Коли ввечері повернулася додому, п"яний Петро почав за щось дорікати та погрожувати дружині. Жінка схопила зі столу ніж і встромила чоловікові в саме серце. Потім викликала "швидку" та міліцію.

— Правохоронцям дружина загиблого та сусіди казали, що чоловік наклав на себе руки, — каже начальник Старосамбірського райвідділу міліції Мирон Заріцький, 51 рік. — Наступного дня жінка щиросердно зізналася у скоєному. Її відпустили на підписку.

Односельці та діти виправдовують і підтримують Марію.

— Провідують матір, — розказує  секретар Волянської сільради Марія Мийга. — Вона ніколи нічого дурного не робила, завжди працювала, до Польщі на заробітки їздила. Та й Петро не байдикував, у Старосамбірському лісництві робив. Невідомо, що їм зайшло, бо ж ніколи не чути було, щоби сварилися.

На похорон Петра Сарахмата 31 травня прийшло понад 200 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Петра Сарахмата зарізала дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути