Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2007 17:01

Пасажири маршрутки затримали злодія

Громадянина США Рональда Дейла, 20 років, пограбували у львівському маршрутному таксі N62. 36-річний Мар"ян витягнув із його кишені гаманець із $60, тисячою гривень і паспортом.

Крадія помітив хтось із пасажирів, у салоні зчинився галас. Водій зупинив автобус біля оперного театру й заблокував двері. Рональд спробував домовитися із Мар"яном, аби той повернув бодай паспорт. Зловмисник не погодився. Тоді пасажири по мобільному викликали міліцію.

— До відділку повезли трьох осіб: підозрюваного, який чинив опір при затриманні, та двох свідків, — розповідає заступник начальника Галицького райвідділу міліції Ігор Боднар. — Затриманий має судимості, та ще й психічно нездоровий. Він лікувався у психлікарні в місті Олика Волинської області. Кримінальну справу передали до суду.

Гаманець із грошима та паспортом Рональдові Дейлу повернули. Американець у грудні приїхав із міста Клермонш штату Флорида до львівських родичів.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири маршрутки затримали злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути